U okviru priprema za prestojeću sezonu igrači KMF Leotara danas su odigrali i prvu prijateljsku utakmicu. Trebinjci su ugostili novoformiranu ekipu Piramida iz Nikšica za koju nastupaju igraci koji su prošle godine nosili dres brojnih ekipa iz Crne Gore.

Kako su i jedna i druga ekipa tek na početku priprema moglo se primjetiti da su igračima „teške“ noge te nisu mogli da prikažu sve što znaju, ali utakmica je bila prava prijateljska te su treneri obe ekipe mogli vidjeti sa čim raspolažu u ovom trenutku. Posebno se to odnosi na ekipu Leotara koji je ove godine dovela par novih igrača te ih je trener Spajić mogao vidjeti na djelu.

Iako je rezultat bio u drugom planu pomenućemo da je meč završen nerješenim rezultatom 4:4. Strijelci za ekipu Leotara su bili: Cimirot, Matijašević i dva puta Tepavčević, a za goste iz Nikšića pogađali su Damjanović dva puta te po jednom Janjušević i Bajović.

S obzirom da je prva utakmica i početak priprema vidilo se da ima dosta grešaka koje su plod početne neuigranosti koje se trebaju otkloniti kroz treninge. Bilo je dosta pozitivnih stvari a najviše kod Trebinjaca raduje da je par novih, mlađih, igrača iskazalo veliki potecijal.

Za ekipu Leotara danas su nastupili:

Radović, Petrovski, Andrić Savo,Cimirot,Šešelj, Vujović,Čečur, Tepavčević, Ćorović, Matijašević, Savić, Milojević, Šaraba, Vukajlović.

Piramida Nikšić:

Sekulić, Koprivica, Bajović, Durutović N., Durutović M., Drobnjak, Janjušević, Spasojević, Damjanović, Vulanović, Vučković.

 

HP, septembar 2017.