Данас је у просторијама ХП медија групе у Требињу потписан споразум између овог предузећа и Клуба малог фудбала Леотар, који подразумјева медијску промоцију и маркетиншко представљање овог спортског колектива у наредном периоду.

КМФ Леотар Требиње је дугогодишњи члан Премијер футсал лиге БиХ, која се игра у организацији Фудбалског савеза БиХ и троструки је освајач овог такмичења, те три пута учеснике УЕФА-ине Лиге шампиона у овом све атрактивнијем спорту. Уз поменуто, клуб је био носилац и титуле освајача Купа БиХ, те је неколико година уназад био позициониран на 16. мјесту УЕФА-ине ранг листе најбољих европских клубова у овом спорту.

Кроз договорену сарадњу ХП медија група, коју чине интернет портал Херцеговина Промо, интернет радио Падрино, те највећа мрежа принт и дигиталних огласних површина у овом дијелу Херцеговине, заједно са одговорним из КМФ Леотар покушаће да врати стабилност и резултатске успјехе клубу који представља један од најуспјешнијих спортских колектива у граду на Требишњици.

Ово је почетак реализације планова одговорних из ХП медија групе, која својим активностима жели да унаприједи локални спорт, те своје знање и ресурсе стави у функцију унапријеђења стања у спортским колективима у Херцеговини.

kmf leotar sporazum 2

Уговор о пословно-техничкој сарадњи потписали су директор ХП медија групе Бојан Сулавер и предсједник КМФ Леотар Митар Вукановић.

 

Херцеговина Промо, август 2016.