Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nisu prošli u osminu finala Lige Evrope, ali svi oni koji su se u „Meridianu“ kladili na vječite rivale biće isplaćeni.

Da, dobro ste pročitali, dobiće novac kao da su ekipe iz Ljutice Bogdana i Humske obezbjedili mjesto među 16 najboljih u LE.

Meridian će isplatiti sve singl tikete na kojima je odigrano na prolaz Zvezde, kao i sve singl tikete na kojima je opklada bila da Partizan prolazi dalje. Mnogo navijača je vjerovalo u prolaz svojih ljubimaca u narednu fazu takmičenja i ispostaviće se da su bili u pravu – makar u Meridianu,“ navode iz ove kladionice.

Međutim, ovo nije prvi put da se u „Meridianu“ odlučuju na ovakav korak.

Prošle godine smo islpatili sve one koji su igrali da će Ivana Španović da osvoji zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Takođe, prvog januara ove godine naši igrači su mogli da se klade da li će u Beogradu prvo da se rodi muška ili ženska beba. Na kraju smo sve isplatili. Naravno, na Zvezdu i Partizan je bilo mnogo više uplata, ali tačan broj ćemo znati u petak,“ istakao je direktor marketinga kladionica „Meridian“ Jovan Smiljanski.

„Znamo koliko su navijači oba tima tužni, zato je Meridian i rešio da ih obraduje.“

 

Izvor: sportklub.rs