Trebinjska publika narednih dana imaće priliku da uživa u novim filmskim ostvarenjima. Riječ je o filmovima „Plijen“ i „Tabaluga“.

PLIJEN (CRAWL)

OD 11. DO 16. JULA 2019.

20. 00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hali će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao. Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni jer se voda od poplava sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobjegne od snažne oluje, Hali i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem…

ORIGINALNI NASLOV: Crawl

REŽIJA: Aleksander Aja (Alexandre Aja)

ULOGE: Kaja Skodelario (Kaya Scodelario), Bari Peper (Barry Pepper), Ros Anderson (Ross Anderson)…

ŽANR: Horor, akcija, triler

TRAJANJE: 87 min.

CIJENA: 4 KM

TABALUGA (TABALUGA)

OD 11. DO 16. JULA 2019.

18. 00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Mladi Zmaj Tabaluga živi sa ocem koji ga je usvojio, gavranom Kolkom, na živopisnom Grenlandu. Kako nikad nije naučio da bljuje vatru, hitno mu je potrebna pomoć pravog, odraslog zmaja. Ali, Tabaluga je posljednji primjerak svoje vrste. Jedini drugar kog ima je brbljiva bubamara Bali. Jednog dana Tabalugu i Bali namamiće na Island, na kojem vlada zli gospodar Arktos.

Kada tu upozna prelijepu ledenu princezu Lili, desiće se ljubav na prvi pogled. Lili će odvesti Tabalugu da upozna Arktosa, ne sluteći da on želi da uništi sve zmajeve kako bi zaledio Grenland. Lili će pomoći Tabalugi i Bali da pobjegnu sa Islanda. Zahvaljujući snazi njihove ljubavi, Tabaluga će naučiti da bljuje vatru.

Da bi osujetili Arktosov zli plan i spasili Grenland od njegove armije polarnih medveda, Tabaluga i Lili moraće da udruže snage i drže se zajedno – kao vatra i led…

ORIGINALNI NASLOV: Tabaluga

REŽIJA: Sven Antervolt (Sven Unterwaldt Jr.)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, fantazija, porodični

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA: 4 KM

HP, jul 2019.