Trebinjska publika narednih dana imaće priliku da uživa u novim filmovima. Riječ je o dugoočekivanom filmu za sve generacije „Tajni život kućnih ljubimaca“ i filmu „X Man Mračni Feniks“.

„Tajni život kućnih ljubimaca“ prukazivaće se od sutra, 6. do 11. juna u 18 časova, a film „X Man Mračni Feniks“ prikazivaće se do 11. juna u 20 časova.

JEDAN OD NAJOČEКIVANIJIH FILMOVA OVE GODINE!

TAJNI ŽIVOT КUĆNIH LJUBIMACA 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) OD 6. DO 11. JUNA 2019. u 18.00 ČASOVA


SADRŽAJ FILMA:

Film prati emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvijek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Terijer Maks suočava se s velikim preokretima u životu. Njagova vlasnica sad je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dječakove bezbjednosti da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se s kravom koja ne podnosi pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savjete od veterana s farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode.

Za to vrijeme u gradu, dok je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Кloi koja je otkrila radost koju pruža mačja trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.

A šašavi, ali preslatki zeka Grudvica živi u zabludi da je superheroj od trenutka kad je njegova vlasnica Moli počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kad se pojavi neustrašiva ši cu Dejzi i zatraži pomoć od Grudvice zbog opasne misije, on će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je.

Mogu li Maks, Divna, Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

ORIGINALNI NASLOV: The Secret Life of Pets 2

REŽIJA: Кris Reno (Chris Renaud)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija, avantura

TRAJANJE: 86 min.

 

STIGLA NAM JE JEDNA OD NAJINTRIGANTNIJIH PRIČA X-MEN SAGE!

SADRŽAJ FILMA:

U Mračnom Feniksu, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem koji dolazi iz njihovih redova – Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila koja ju je učinila beskrajno moćnom ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin, koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Кada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i ne samo da sačuvaju Džininu dušu, nego i da spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom…

ORIGINALNI NASLOV: X-Men: Dark Phoenix

REŽIJA: Sajmon Кinberg (Simon Кinberg)

ULOGE: Sofi Terner (Sophie Turner), Džejms Mekavoj (James McAvoy), Evan Piters (Evan Peters), Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), Džesika Častejn (Jessica Chastain)…

ŽANR: Naučna fantastika

TRAJANJE: 114 min.

 

Cijena ulaznice za bioskop je 4KM.

Izvor: KC Trebinje