Nastavak snimanja filma „Na mliječnom putu“, režisera Emira Kusturice, počeo je juče na lokalitetu srednjevjekovnog grada Klobuk, gdje su u toku dana stigle glumice Monika Beluči i Sloboda Mićalović, kao i glumac Bajram Kolja Severdžan.

 

„Na Klobuku će se snimati nekoliko dana, pa se dosnimavaju scene na svim ranijim lokalitetima, selu Uvjeća, vodopadu Kravica, na Zelengori, a prvi put ćemo neke scene snimati i u vojnoj kasarni u Bileći“, kaže Boban Dedejić, asistent režije u Kusturičinom filmu.

Dodao je da će sa prekidima snimanje trajati sve do sredine septembra u Hercegovini, do kada će i Monika Beluči i Sloboda Mićalović, kao i svi ostali glumci, povremeno dolaziti u Trebinje, zavisno od potreba snimanja.

Proslavljena italijanska glumica Monika Beluči stigla je juče u popodnevnim časovima u Trebinje, gdje je odsjela u hotelu „Platani“, a kako saznajemo od osoblja hotela, smjestila se u svojoj staroj sobi, po starim navikama, bez ikakvog posebnog luksuza.

„Sve vas puno pozdravljam i drago mi je da sam ponovo ovdje“, kazala je Belučijeva kratko brojnim novinarskim ekipama koje su je čekale i dodala da je jako umorna od puta i da odlazi u sobu da se odmori. Sinoć je trebalo da razgovara sa Kusturicom o nastavku snimanja filma, da bi se već danas na Klobuku pridružila brojnoj snimateljskoj ekipi.

Izvor. Nezavisne novine