Sitnice mogu usrećiti vašeg partnera i veoma su važne u vašem odnosu, a zvijezde vam mogu izaći u susret. Evo kako horoskop definiše obične gestove pažnje i ponašanje koje bi vašem partneru puno značili. Čitajte pažljivo i primjenite, jer samo možete da budete na dobitku.

Ovan
Ovan voli kada ga slušate, naročito kada to ne traži od vas i ne mora da se trudi da privuče vašu pažnju. U stvari, on želi da osjeti vaše potrebe. Ovan cijeni i voli kada zatražite pomoć od njega, ili ponudite zajedničke fizičke aktivnosti u prirodi kao što su planinarenje, biciklizam ili vježbanje u prirodi. To će sigurno popraviti raspoloženje Ovna, a njemu će biti drago što zaista znate šta mu treba.

Bik
Bikovi su srećni kada su u kućnom okruženju, intimnoj atmosferi i naravno u društvu dobre hrane. Predložite Biku zajedničko kuvanje njegove omiljene hrane i filmsku noć po njegovom izboru. To je najjednostavniji način da on bude srećan i u dobrom raspoloženju.

Blizanci
Oni su srećni kada ih poštujete i vrednujete, posebno na emotivnom nivou. Oni žele da znaju da poštujete njihov trud, posvećenost i pažnju. Aplaudirajte im i hvalite ih, jasno i glasno. Nije teško, zato što zaista zaslužuju.

Rak
Rak ponekad želi mir i samoću. Ukoliko ga ostavite u miru kada on to zahtijeva, on će biti veoma zahvalan. Ali će takođe biti raspoložen za sve te druge fine znakove pažnje. Rak obožava – zagrljaje, milovanja i pažnju.

Lav
Lav želi da bude okružen ljudima koji ga cijene i smatraju da je on važan dio „grupe“. Biće mu drago da bude važan u društvu, a onda će uživati u intimnoj atmosferi u gledanju omiljene TV serije.

Djevica
Ako želite da obradujete Djevicu, pokušajte da cijenite vrijeme koje vam ona posvećuje i da je u potpunosti razumijete i prihvatite. Odobrenje za sve što radi bi usrećilo sve znake, ali Djevicama je to jednostavno potrebno.

Vaga
Dozvolite im slobodu izbora. Vage su poznate po neodlučnosti, ali to je samo oklijevanje prije donošenja konačne presude (ili bilo koje druge odluke). One žele da budu sigurne i apsolutno sve uzimaju u obzir prije bilo kakve odluke. Sačekajte da se njena skala za ravnotežu umiri, bez bilo kakvih pritisaka i vaših zahtijeva – tako ćete imati srećnog partnera.

Škorpija
Škorpijama treba razumijevanje, žele osećaj pripadnosti i učešće u svim aspektima života. Škorpije vrednuju partnerstvo i biće mi drago da podijele sve sa vama.

Strijelac
Oni vole društvo zanimljivih ljudi i uvijek su spremni da idu negdje. Istraživanje ih zaista čini srećnim. Oni se raduju ako ih partner podržava i rado učestvuje u njihovom načinu života.

Jarac
Oni žele da budu nagrađeni za nešto što su dobro uradili. Pohvale i iskrena zahvalnost i poštovanje će biti dovoljni, ali Jarčevi obožavaju kada im kažete da zaslužuju posebnu pažnju jer su bili najbolji u svemu.

Vodolija
Vodolije su najsrećnije sa svojim mislima. Oni vole kada se osjećaju slobodno i žele da pripadaju ogromnom univerzumu. Ne podnose ljubomoru. U Vodoliji ćete uvijek imati opuštenog prijatelja koji baš sve razumije, pa i vašu potrebu da kraj njega budete potpuno slobodni. Ukoliko želite da usrećite Vodoliju, zaboravite na posesivnost i ljubomoru.

Riba
Najviše uživaju u intimnoj atmosferi svoje kuće i vole da razmjenjuju nježnosti sa osobom koju vole. Držite ih u zagrljaju i dozvolite im da izaberu jedan televizijski program po njihovoj želji.

 

Izvor: prva.rs