14.6 C
Trebinje
četvrtak, oktobar 17, 2019
Како је Фочаку због слике са Шешељом пропао ангажман у Хрватској

Како је Фочаку због слике са Шешељом пропао ангажман у Хрватској

Сликао сам се прије неколико година са првим човеком Српске радикалне странке којег симпатишем одавно, али то је моја приватна ствар и нема никакве везе са величањем ратних злочинаца, каже Радовић

Једна фотографија мијења све. Чудо је тај „Фејсбук“ на којем може да се види шта сте доручковали, с ким сте били, шта сте радили… Скупу цијену друштвених мрежа платио је прије два дана млади фудбалер Сутјеске из Фоче Владимир Радовић (25) којем је пропао трансфер у Хрватској, јер су му тамошњи медији „из архиве“ извукли заједничку фоторафију са Војиславом Шешељем. И није му први пут. Из Горажда је раније отјеран јер је на тренинг дошао у мајици са ликом лидера радикала!

– Сликао сам се пре неколико година са првим човјеком Српске радикалне странке којег симпатишем одавно, али то је моја приватна ствар и нема никакве везе са величањем ратних злочинаца, како су то Хрвати покушали да представе прошлог викенда. Уосталом, Шешељ никада није ни осуђен за ратни злочин. Од мене су покушали да направе неког злочинца без икакве потребе – рекао је за „Новости“ Радовић, који је тренутно у својој Фочи и тренира са Сутјеском.Млади везиста не крије да навија за Црвену звезду, али не жели да се цијела ствар са заједничком фотографијом са Шешељом политизује.

– Нема друге… Мораћу да потражим неки клуб у Србији, јер желим да напредујем у каријери. Понављам, ја немам никакве предрасуде. Ето, пожелио сам да играм фудбал у Хрватској и тиме сам ваљда показао колико ми није важно у којој земљи настављам каријеру. Прилично ме шокирао секретар Макарске када ми је рекао да су ми хрватске власти ускратиле радну дозволу, а прошао сам пробу у тамошњем клубу пошто сам провео четири дана на тренинзима – додаје Радовић.

ВОЛИМ И ПУТИНА!

Владимир Радовић описује колико је цио његов случај без потребе исполитизован.

– Никога нисам желео да увриједим својим гестом, већ сам само истакао лични став. Ево, на пример волим и Владимира Путина, па се надам да ми то неће спустити рампу ако кренем у неку земљу ЕУ или Америку – кроз осмех је рекао Радовић.

 

Извор: Вечерње новости