/sponzorisana objava/

Zahvaljujemo se svim gostima na još jednoj nezaboravnoj sedmici, a izvinjavamo se onima koji nisu uspjeli da nađu mjesto u Kafanici, o prethodnoj sedmici se još uvijek priča, a Kafanica team vam već sada sprema nova iznenađenja.

U srijedu, kao što ste i navikli, očekuje nas najluđa žurka u Hercegovini, a ovoga puta goste ćce zabavljati DJ Gavrilo. Jedan od najboljih DJ-eva u regionu, premijerno u našoj Kafanici, najava žurke koja definitivno obećava dobar provod.

Nakon srijede, nastavljamo sa svima dobro poznatom žurkom – Ludim petkom. Jedinstven kafanski ambijent, more alkohola, najljubaznije osoblje, najbolji hitovi zabavne i narodne muzike, sve to i još mnogo toga, očekuje vas na samo jednom mjestu – Ludi petak u našoj Kafanici, žurka koju ne smijete propustiti.

Svaku sedmicu završavamo subotom, a ovoga puta očekuje vas promocija najboljeg Irskog viskija, Kafanica vam sprema ludu žurku uz promocije Jameson Irish Wishkey. Iznenađenja, nagrade i atraktivne hostese su samo dio onoga što vas očekuje ove subote u Kafanici.

Čekamo vas na starom mjestu – tamo gdje žurka počinje!

JEDNA JE KAFANICA!

Nemojte dozvoliti da propustite neku od Kafanicinih žurki, rezervišite svoje mjesto na vrijeme.
Rezervacije na mob: 066/940-120
Rezervacije na fb: Kafanica Bileca
Rezervacije na Insta DM: @kafanicabileca
Vaše rezervacije važe do 21:30

HP, novembar 2017.