/sponzorisana objava/

Kafanica je i prošle sedmice pomjerila standarde ugostiteljstva u regionu. Zahvaljujemo se svim gostima i pozivamo vas da i ovu sedmicu provetede u najboljem klubu na ovim prostorima.

Počinjemo sa Srijedom i najboljom žurkom u regionu, kao i uvijek, očekuje vas najluđi provod, a za DJ pultom će biti DJ Gago.

Ove sedmice nema odmora u četvrtak, očekuje nas još jedna spektakularna noć u režiji Kafanice, naravno, ovaj četvrtak biće posvećen pripadnicama ljepšeg pola. Četvrtak – 8. Mart – Ladies Party. Sve dame će učestvovati u nagradnoj igri, a najsrećnije će osvojiti Noćenje za 2 osoba u Hotelu “Studenac” + Full Tretman u Spa centru “Studenac” (Sauna, parno kupatilo, đakuzi, slana soba i sve vrste masaža).

Ove sedmice nema stajanja, a epicentar dobrog provoda biće u petak u vašoj Kafanici!

Još jedan Ludi petak u jedinstvenom Kafanskom ambijentu, žurka koja se ne propušta. Kafanicina sedmica završava u subotu, a ove subote će vas zabavljati DJ Gago. Očekuje vas još jedan Absolut party, brod Absolut Vodka 0.5L + 4 Red Bull energy drink – 45KM.

To može samo Kafanica. Potražite nas na staroj adresi, na mjestu najboljeg provoda u gradu. Jedna je Kafanica – Kafana koja ima dušu!

Rezervacije na:
Tel: 065/940-120
FB: Kafanica Bileća
Instagram: @kafanicabileca