/sponzorisana objava/

Prvu sedmicu oktobra u “Kafanici” obilježile su nevjerovatne i nezaboravne žurke, a mi smo osim po sjajnom ambijentu i vrhunskom provodu, poznati po tome što kod nas žurka nikada ne prestaje, kao i uvijek, nastavljamo u jos jačem ritmu. Kao što smo i najavili, i ove srijede očekuje vas “Oktoberfest party”, na ulazu u Kafanicu dočekaće vas pravi bavarski ambijent, atraktivne hostese u njemačkim nošnjama, kao i gratis njemačka premium piva, Bitburger i Benediktiner, koja će u Kafanici biti na promociji – 0.33 – 3 KM.


Nakon “Oktoberfesta”, očekuje nas najluđa noć u sedmici, a to je Kafanicin “Ludi petak”. Spremite se za nezaboravnu žurku, jer ce ovaj “Ludi petak” biti najluđi do sada.

Kao šlag na tortu, pripremili smo “Ladies party” za dame u subotu. Ali ovaj put osim nagradne igre i cherry brandy likera, imamo još jedan poklon, ove subote zabavljaće vas Baltazar band, momci koji su na svom premijernom nastupu u Kafanici, pokazali kakav talenat i energiju imaju, tada su atmosferu doveli do samog vrhunca, a ovaj put se očekuje još bolja žurka.

Definitivno je samo jedno, ne smijete dozvoliti da vam ovakve žurke drugi prepričavaju, dođite i proživite ih, uvjerite se zašto smo najbolji!

Vaša Kafanica!

 

 

HP, oktobar 2017.