Anketa sa pitanjem „Koji je po vama najbolji sportski kolektiv u istočnoj Hercegovini“ prethodnih sedam dana okupirala je veliku pažnju naših pratilaca i čitalaca.

Druga po redu anketa i svojevrsno takmičenje za „Zlatnu šolju Padrino radija“ bila je neizvjesna kao i prethodna, a svi vi ste se mogli odlučiti da svoj glas date jednom od 37 klubova koji bitišu u gradovima istočne Hercegovine, od Nevesinja i Gacka, preko Berkovića, Bileće i Ljubinja, do Trebinja.

Tokom ankete smo uslišili i molbe predstavnika određenih klubova koji prvobitno nisu iz raznih razloga bili u opciji za glasanje, pa se broj klubova povećao u prva tri dana glasanja.

Ova anketa je po vašem interesovanju prevazišla prethodnu i naš portal je registrovao 25.787 posjeta, od kojih je zabilježen 5.641 važeći glas. Poznato je da je pravilo ankete da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom tokom 24 časa.

Tokom glasanja bilo je i pokušaja zloupotreba ankete korištenjem skrivača IP adresa, ali je naš tehnički tim zadužen za sprovođenje ankete evidentirao sve takve glasove i na kraju ih umanjio od konačnog rezultata.

Velika borba tokom cijele ankete vodila se između Kluba fudbala „Leostars“ i Plivačkog i vaterpolo kluba „Leotar“, kome je na kraju nedostajalo stotinjak glasova do osvajanja Zlatne šolje Padrino radija.

Konačni rezultati HP ankete

Među prvih deset klubova po vašim glasovima našlo se njih 7 iz Trebinja i tri iz Nevesinja. Najbolje rangiran nevesinjski klub je Kik-boks klub „Velež“ sa 291 glasom, najbolji bilećki klub prema vašim glasovima je KK Heo Aleksić komerc, dok je najviše glasova od svih klubova iz Gacka zaslužio Ženski odbojkaški klub Gacko.

Ovog jutra na Padrino radiju predstavljamo prvog čovjeka Kluba fudbala „Leostars“, Igora Joksimovića, bivšeg profesionalnog fudbalera i osnivača ove škole fudbala koja ima veliki broj polaznika u Trebinju.

Odgovore na pitanja kakve utiske je ostavila anketa na njega i polaznike „Leostarsa“ i njihove roditelje, šta je aktuelno u klubu koji vodi, ko je uopšte Igor Joksimović, prvi čovjek Škole fudbala „Leostars“, šta misli o igračkom i trenerskom poslu, kao bivši fudbalski profesionalac, koji je po njemu najveći uspjeh „Leostarsa“, te gdje sebe vidi u budućnosti poslušajte i pogledajte na snimku gostovanja pobjednika ankete u programu Padrino radija:

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Петак, 21. фебруар 2020.

Pratite i dalje naš portal, a već od danas poslijepodne do narednog četvrtka biće vam dostupna naša nova anketa sa veoma zanimljivim pitanjem na koje ćete odgovor dati upravo vi, jer mi smo „portal i radio koji slušaju isključivo vas“.

 

HP, februar 2020.