LastPass je ukinuo pretplatu i na svim uređajima čuvaće vaše lozinke, tajne i lične ispovijesti potpuno besplatno!

Odmah na početku da napišemo da je LastPass jedna od najpopularnijih aplikacija za čuvanje bilo kakvih digitalnih tajni i sinhronizaciju istih između laptop, tablet ili telefonskih uređaja na svim platformama.

Kako se koristi LastPass

LastPass koristite za čuvanje SVIH lozinki: Facebook, GMail, Twitter, ulaz na sajtove, muzičke pretplate (Deezer, recimo), za otključavanje aplikacija, fajlova, čuvanje ličnih dokumenata… Smislite Master Password i samo njega pamtite, sve ostalo ukucajte jednom i LastPass će vam preuzeti brigu o lozinkama zauvijek.

Sve što LastPass čuva je eknkriptovano, nalazi se u „oblaku“ i aplikacija ne zna šta čuva, jer sve pohranjuje u takvom obliku, da niko to ne može da zna, osim onoga ko ima „Master Password“, a to ste, naravno – vi!

LastPass za bilo koju platformu (mobilnu ili PC) preuzmite sa LastPass Download linka (odabirom opcije koja vam je potrebna).

LastPass važi za jednu od najbezbednijih aplikacija ovog tipa i njena sigurnost dosad nije kompromitovana niti je bilo problema s njenim korišćenjem.

Izvor: Nezavsine novine