/sponzorisana objava/

Samo jedna riječ može opisati proteklu sedmicu u Kafanici, a to je – ZAKUCAVANJE.

Prije svega, želimo da se izvinimo svima onima koji su zbog manjka kapaciteta ostali uskraćeni za mjesto u našoj Kafanici, možemo vam obećati da ćemo uskoro proširiti kapacitet i da će biti mjesta za sve.

Ove sedmice spremili smo vam mnogo iznenađenja, originalnih žurki, kao i more dobrog provoda.

Krecemo sa srijedom, svi odavno dobro znate da je najbolja žurka srijedom u Hercegovini upravo u Kafanici, a ovoga puta će nasu žurku svojim prisustvom uveličati i virtuoz za miksetom, najbolji DJ u regionu – DJ Miko!

Ovo ne smijete propustiti – srijeda 15.11 – DJ Miko!

Petak je dan najboljeg provoda, idealno veče za izlazak, a oni koji odaberu da najluđu noć u sedmici provedu u Kafanici definitvno se neće pokajati. Jedinstven kafanski ambijent, najljubaznije osoblje u gradu, najbolji izbor zabavne i narodne muzike i još mnogo, mnogo toga očekuje vas i ovoga petka u Kafanici.

A za subotu smo vam spremili još jednu nevjerovatnu žurku. Ovaj put je u pitanju oficijalni promo party najkvalitetnijeg Irskog viskija – Jameson. Očekuju vas atraktivne hostese iz Jameson party tima, promo cijena od 70 KM za 0.7l Jamesona, kao i mnoštvo Jameson nagrada.

Za sve koji ne znaju, u pitanju je najkvalitetniji Irski viski, piće koje pripada samom vrhu pića boje karamele, nevjerovatan ukus, kao i kvalitet čine Jameson jednim od najboljih viskija na svijetu.

Sve ovo žurke možete doživjeti samo na jednom mjestu, u vašoj Kafanici, kafani koja ima dušu!

Dođite i uvjerite se da smo najbolji – Jedna je Kafanica!