Od februara mjeseca ove godine svi građani Trebinja, kao i turisti koji posjećuju grad, imaju priliku da koriste besplatnu Wi Fi uslugu sa izuzetno dobrim performansama na lokaciji uz most Iva Andrića u samom centru grada.

Do sada je na ovoj lokaciji više hiljada namjernika iskoristilo ovu pogodnost. Kreativni tim HP media group d.o.o. omogućio je svima koji to požele da na lokaciji LED video displeja, smještenog na raskrsinacama ulica Preobraženske i Luke Vukalovića, da koriste usluge besplatnog Wi Fi – ja.

Trenutno na lokaciji jednog od dva mosta u samom centru Trebinja svi zainteresovani mogu uživati u prelijepom pogledu na rijeku Trebišnjicu, muzičkim hitovima Padrino radija, informisati se o trenutnoj temperaturi vazduha i tačnom vremenu, te koristiti i besplatnu Wi Fi uslugu.

HP media group i dalje nastavlja predano da radi na usavršavanju svojih postojećih medija i realizaciji novih projekta, a u najavi su nove aktivnosti koje će zaokružiti našu ponudu, uz kao i do sada veliku dozu društvene odgovornosti prema gradu i regiji u kojoj poslujemo.

HP PR, februar 2017.