Trebinje sve češće postaje interesantna destinacija za vjenčanja parova iz inostranstva, a upravo takva zabava proteklog vikenda održana je u jednom trebinjskom restoranu.

Trebinjka Irena, koja već duži niz godina živi van granica naše zemlje, i njen izabranik koji je iz Švajcarske okupili su zvanice koje su dobrim dijelom stigle iz inostranstva (Belgija, Španija, Slovačka, Brazil, Rusija, itd.). S obzirom da se veselje održavalo u restoranu koji je desetak kilometara udaljen od centra grada organizatori su se pobrinuli da poslije vjenčanja autobus preveze zvanice koje nisu željele da voze automobil. Dogovor za autobus je postignut, ali on nikada nije stigao na dogovorenu lokaciju u dogovoreno vrijeme, na razočaranje dvadesetak zvanica, među kojima su bile i dvije bebe, koji su na kiši uzaludno čekali prevoz.

O tome kako sam se osjećala sigurno ne treba da trošim riječi“, opisala je u dopisu našem portalu Irena Clément.

Čitavu situaciju „spasili“ su odgovorni iz trebinjskog Alo taksija.

„Nakon telefonskog poziva u roku od dva minuta na lokaciji se stvorilo šest automobila i u svadbenoj koloni odvezlo goste do restorana. Za svaku pohvalu je njihova efikasnost i profesionalnost. Ovom prilikom želim javno da im se zahvalim u svoje ime, ime mog supruga i dvadesetak stranih gostiju kojima su ostali u više nego dobrom sjećanju“, završava svoje obraćanje Irena Clément.

Ovom prilikom, bez skrivenih namjera, i naša redakcija želi da javno pohvali posvećenost i profesionalnost jednog trebinjskog kolektiva, u šta smo se i sami više puta uvjerili, i promoviše pozitivan primjer kvalitetnog pružanja usluga prema turistima i posjetiocima grada podno Leotara, koje su od suštinske važnosti za dalji razvoj turizma ovog kraja.

 

HP, maj 2019.