Danas je u prostorijama HP medija grupe u Trebinju izvršeno izvlačenje srećnih dobitnika u nagradnoj igri portala Hercegovina Promo i Ekološkog gazdinstva „Vlačić“, koja je na stranicama našeg portala trajala od 13. avgusta do sinoć u ponoć.

Uz pomoć internet sajta random.org došli smo do imena tri srećne dobitnika koji će kao nagradu dobiti paket ekoloških proizvoda dobijenih preradom smokve Eko gazdinstva „Vlačić“ iz Trebinja.

vlacic nagrade

Najviše sreće u ovoj nagradnoj igri imale su:

  1. Goca Tešanović iz Bileće

  2. Jelena Manigoda iz Gacka

  3. Jefimija Mijanović iz Trebinja

Svim učesnicima (kojih je i ovaj put bio rekordan broj, od Trebinja preko Bijeljine, Zenice, Sarajeva, Srpca, Mrkonjić Grada itd) se zahvaljujemo na učešću, a onima koji nisu imali sreće u ovom izvlačenju više sreće želimo drugi put.

Srećni dobitnici će narednih dana svoje nagrade moći preuzeti u prostorijama HP medija grupe u Trebinju, na adresi Kralja Petra Prvog Oslobodioca 55 (kontakt telefon 059 241 025).

 

* * * * *

vlacic logoEkološko gazdinstvo VLAČIĆ iz Trebinja bavi se proizvodnjom ekološki čistih hercegovačkih prerađevina od smokava.
Nevjerovatno je koliko je ovaj proizvod izdašan i koliko bogato može da se kombinuje u vidu ljekovitih pripravaka i dodataka ishrani.
U ekološkom gazdinstvu „Vlačić“ postali su pravi eksperti za izuzetno tražene proizvode od smokava:
-SVJEŽE SMOKVE
-SUVE SMOKVE
-DžEM I PEKMEZ OD SMOKAVA
-ČAJ OD SMOKVINOG LISTA
-BRAŠNO OD SMOKVINOG LISTA
-SLATKO OD SMOKAVA
-RAKIJE I LIKERI /SMOKOVAČA/
-SADNICE SMOKAVA

Vlacic 02

Svi proizvodi Ekološkog gazdinstva „Vlačić“ su 100% prirodni, bez vještačkih dodataka i aroma. Izuzetno su hranljivi i zdravi i pored toga – odličnog su ukusa.
Kontakti:
Telefon: 065 482 689
E-mail: [email protected]
Adresa: Mokri dolovi 299, 89101 Trebinje

 

HP, avgust 2016.

Save