Данас је у просторијама ХП медија групе у Tребињу извршено извлачење срећних добитника у наградној игри портала Херцеговина Промо и Еколошког газдинства „Влачић“, која је на страницама нашег портала трајала од 13. августа до синоћ у поноћ.

Уз помоћ интернет сајта random.org дошли смо до имена три срећне добитника који ће као награду добити пакет еколошких производа добијених прерадом смокве Еко газдинства „Влачић“ из Требиња.

vlacic nagrade

Највише среће у овој наградној игри имале су:

  1. Гоца Тешановић из Билеће

  2. Јелена Манигода из Гацка

  3. Јефимија Мијановић из Требиња

Свим учесницима (којих је и овај пут био рекордан број, од Требиња преко Бијељине, Зенице, Сарајева, Српца, Мркоњић Града итд) се захваљујемо на учешћу, а онима који нису имали среће у овом извлачењу више среће желимо други пут.

Срећни добитници ће наредних дана своје награде моћи преузети у просторијама ХП медија групе у Требињу, на адреси Краља Петра Првог Ослободиоца 55 (контакт телефон 059 241 025).

 

* * * * *

vlacic logoЕколошко газдинство ВЛАЧИЋ из Требиња бави се производњом еколошки чистих херцеговачких прерађевина од смокава.
Невјероватно је колико је овај производ издашан и колико богато може да се комбинује у виду љековитих приправака и додатака исхрани.
У еколошком газдинству „Влачић“ постали су прави експерти за изузетно тражене производе од смокава:
-СВЈЕЖЕ СМОКВЕ
-СУВЕ СМОКВЕ
-ЏЕМ И ПЕКМЕЗ ОД СМОКАВА
-ЧАЈ ОД СМОКВИНОГ ЛИСТА
-БРАШНО ОД СМОКВИНОГ ЛИСТА
-СЛАТКО ОД СМОКАВА
-РАКИЈЕ И ЛИКЕРИ /СМОКОВАЧА/
-САДНИЦЕ СМОКАВА

Vlacic 02

Сви производи Еколошког газдинства „Влачић“ су 100% природни, без вјештачких додатака и арома. Изузетно су хранљиви и здрави и поред тога – одличног су укуса.
Контакти:
Телефон: 065 482 689
Е-маил: bozovlacic@yahoo.com
Адреса: Мокри долови 299, 89101 Требиње

 

ХП, август 2016.

Save