U organizaciji opštine Nevesinje  u subotu 27. decembra  sa početkom u 20 časova održaće se tradicionalna manifestacija izbora najboljeg sportiste Nevesinja u 2014. godini.

Posebno formirana komisija razmatrala je prijedloge klubova, a odluka će biti saopštena na svečanosti koja će  biti održana u Velikoj sali opštine Nevesinje. Kandidati za najboljeg sportistu Nevesinja u godini na izmaku su rukometaš Vojislav Čabrilo i član KMF „Nevesinje“ Miloš Bulajić.

Za najboljeg mladog sportistu Nevesinja kandidovani su kik bokser Dejan Dragović, fudbaler Goran Šiljegović, karatista Miloš Pantić i rukometaš Nikola Ivanović.

Organizator je pripremio nagrade i za najbolji sportski kolektiv, najboljeg trenera i sportskog radnika u 2014.godini, kao i za talentovane mlade sportiste koji su svojim radom i zalaganjem odskakali od svojih vršnjaka.

Posebno priznanje dobiće Sokolsko društvo „Nevesinjska puška“ za uspjehe na viteškim nadmetanjima i najveći sponzor nevesinjskog sporta u 2014. godini – Kladionica „Vilijams“

U kulturno – zabavnom dijelu programa nastupiće plesna grupa Lets dens i Jelena Grubačić.

 Izvor: Radio Nevesinje