Trebinje je grad na krajnjem jugu Hercegovine, smješten ispod planine Leotar i na obodu kraškog Popovog polja, kojeg krasi jedna od najvećih ponornica Evrope – Trebišnjica. Regionalni centar sa preko 30.000 stanovnika i karakterističnom mediteranskom klimom, koju odlikuju duga i topla ljeta i kratke i blage zime, proteklu deceniju doživljava veliku ekspanziju koja se najviše ogleda u turističkom razvoju i razvoju infrastrukture.

U blizini velikih turističkih centara Jadrana (Dubrovnik 30 km, Herceg Novi 39 km, Budva 82 km, Kotor 80 km), Trebinje je odlično povezano sa regionom i ostatkom Evrope drumskim i avionskim saobraćajem (aerodromi Dubrovnik 37 km, Mostar 115 km, Tivat 57 km, Podgorica 120 km, Sarajevo 202 km).

U proteklom periodu veliki broj nerezidentnih stanovnika investirao je u nekretnine u ovom gradu, jer je odnos cijene u odnosu na najbliže gradove Hrvatske i Crne Gore izuzetno povoljan, a sam grad pruža specifičan i zadivljujući osjećaj boravka tokom cijele godine.

U srcu Trebinja, na popularnoj Glavnoj ulici, u fazi izgradnje je jedan od najatraktivnijih arhitektonskih projekata namjenjenih stanovanju i poslovnim aktivnostima u ovom gradu.

U novoprojektovanom objektu SPK „CENTAR“, koji gradi preduzeće Herc Invest, planirana je ukupna izgradnja sedam stambenih objekata, dok će aktuelna prva faza uključiti dva stambena objekta sa 145 izuzetno moderno projektovanih stanova.

U ovim objektima zainteresovanim budućim vlasnicima su dostupne garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi površine  od 37 m2 do 135 m2.  Predviđena spratnost ovih objekata je G+P+4+PE (objekat 1) a G+P+VP+4+PE (objekat 2), a projektom je predviđena i izgradnja podzemnih garaža.

U ovom arhitektonskom zdanju u prizemlju objekta raspoloživi su poslovni prostori koji će budućim vlasnicima omogućiti da svoj posao smjeste na jednu od najpoželjnijih mikrolokacija u Trebinju. Površine poslovnih prostora se kreću od 67 m2 do 240 m2.

Jedan od parametara koji ovaj Stambeno-poslovni kompleks razlikuju od sličnih jeste i bazen za kupanje na krovu, koji je projektovan u oba objekta u izgradnji. Objekti takođe posjeduju panoramske terase na svom vrhu, a osim Ulice Kralja Petra I Oslobodioca, objekat se naslanja i na Sokolsku ulicu.

Prilikom projektovanja ovog Herc Invest-ovog objekta primjenjeni su najviši standardi kvaliteta i kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije, dok se fasade rade od najkvalitetnih izolacionih materijala.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana, a unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hlađenje, što uz sve navedeno budućim vlasnicima omogućava potpun užitak boravka u luksuznom stambenom prostoru.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom, kao i interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, koji je prilagođen za korištenje osobama sa invaliditetom.

Preduzeće Herc Invest prepoznato je u Trebinju, Hercegovini i regionu kroz niz uspješno završenih projekata stambeno-poslovne izgradnje poput SPO Tini, objekta u Svetosavskoj ulici, projektu Dom sunca, i objektu u izgradnji S35 Stadion.

Informacije i uslove kupovine možete dobiti na :[email protected] , telefon broj +38765402990, kao i kod ovlaštenog prodavca „Euro partner“ telefon broj +38765707828

KATALOG SA DETALJIMA SPK „CENTAR 1“ MOŽETE POGLEDATI NA LINKU OVDJE

KATALOG SA DETALJIMA SPK „CENTAR 2“ MOŽETE POGLEDATI NA LINKU OVDJE

 

HP, mart 2018.