U toku je takmičenje App Builder liga, koje je kompanija m:tel otvorila sredinom avgusta, a svi koji imaju dobru ideju za aplikaciju za mobilni uređaj pozvani su da učestvuju.

Da biste osvojili mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, freemium vaučere za platformu ili majicu, potrebno je samo da se poigrate svojim idejama i složite najbolje aplikacije pomoću jednostavnih alata platforme – AppBuilder, koji su za vas pripremljeni i ponuđeni na korišćenje potpuno besplatno.

Ideje za aplikaciju smjestite u neku od ponuđenih kategorija: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju, osmislite kako biste željeli da ona izgleda i jednostavno je „izgradite“, igrajući se App Builder alatima.

20140912125057_262689

Ako posjetite internet stranicu appbuilderliga.mtel.ba, na tom mjestu možete saznati sve o ovom takmičenju i isprobati ponuđene alate, te se na taj način pridružiti broju od već oko 1.000 zainteresovanih koji su isprobali rad na ovoj platformi, kao i onima koji su već prijavili gotove aplikacije.

Kompanija m:tel vas poziva da svoje ideje pretvorite u korisne aplikacije, koje na adresu kompanije treba da pošaljete do 30. oktobra, dokad ovo takmičenje traje.

Izvor: Nezavisne novine