Ove godine na Jahorini biće nezaboravan novogodišnji doček, na otvorenom. Goste će, na planini, zabavljati jedan od najpoznatijih pjevača i kompozitora regiona Željko Joksimović. Biće to noć za pamćenje – poručuju iz Olimpijskog centra.

„Vrtoglavo dobra zima“ – slogan je Olimpijskog centra Jahorina za predstojeću skijašku sezonu. Ove zime modernija, bogatija i vedrija olimpijska planina sa mnoštvom novih sadržaja, dočekaće goste.

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, istakao je da im je zadovoljstvo ičast da sarađuju s Joksimovićem čime će obradovati sve goste ove zimske ljepotice.

„Od ove godine, Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju sprektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert je svakako jedan od njih. Želio bih da napomenem da se ulaz na koncert neće naplaćivati, te vas sve pozivamo da zajedno budemo dio velikog novogodišnjeg muzičkog spektakla na Jahorini“, rekao je Ljevnaić.

Željko Joksimović je naglasio da ga raduje svaki doček Nove godine.

„Sada se posebno radujem jer ću biti na Jahorini. Volim ovu planinu i drago mi je što svake godine napreduje ponuda, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala kompaniji M:tel i Olimpijskom centru Jahorina na pozivu da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu. Ja mogu da obećam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvijek dam maksimum, a tako će biti i sada“, rekao je Joksimović.

Pored najave za proslavu novogodišnje noći, predstavljen je cjelokupan zabavni sadržaj, koji će Olimpijski centar “Jahorina” ponuditi posjetiocima tokom predstojeće 2017/2018. zimske sezone. U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, a prvi u nizu predviđen je za svečano otvaranje ski sezone 14. decembra.

Izvor: RTRS