HPM Nekretnine/Real Estate je firma osnovana u Trebinju 2009. godine.

Zbog svoje blage mediteranske klime, geografskog položaja, urbanog karaktera, kao i mnogobrojnih drugih kvaliteta, Trebinje, kao i cijeli region jugo-istočne Hercegovine, se sve više prepoznaje kao mjesto za kvalitetan život i ugodan odmor, ali također i kao mjesto za lukrativno investiranje u nekretnine

Cilj firme je da što kvalitetnije odgovori na rastuće interesovanje za nekretnine u ovome regionu. Brzina, poslovnost, tačnost i globalno prisustvo, su imperativi za uspjeh u svakom poslu, pa i u oblasti nekretnina. Iz toga razloga HPM ulaže veliki napor da sve usluge vezane za nekrtenine podigne na nivo koji postoji u razvijenim zemljama. Intenzivo se koriste elektronski mediji za prisutnost na tržištu. Klijentima se pruža brza, tačna i pouzdana informacija na više svjetskih jezika.  Efikasno se obavljaju svi pravni i finansijski poslovi vezani za promet nekretnina.

HPM Nekretnine/Real Estate učestvuje na sajmovima nekretnina u zemlji i inostranstvu, gdje uspješno promoviše, ne samo svoj bogati portvolio nekretnina, nego i cijeli region. Prošle godine je HPM učestvovao na najvećem svjetskom sajmu nekretnina u Dubai-u, a planira se učešće i na drugim svjetski značajnim sajmovima.

    HPM Nekretnine/Real Estate pruža sledeće usluge iz oblasti nekrentina:

  • PROMET NEKRETNINA – HPM je vaš pozdan partner za kupovinu ili prodaju vaše nekretnine
  • DUGOROČNO IZDAVANJE – HPM uspješno i pouzdano posreduje u izdavanju vaše nekretnine, te se brine o pravnim i financijskim aspektima iznajmljivanja.
  • KRATKOROČNO (STAN NA DAN) IZDAVANJE – HPM ima dugogodišnje iskustvo posredovanja pri prodaji turističkog smještaja. Partneri su Airbnb, HomeAway, Booking.com, Tripadviser, etc.
  • UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA – Kada imate nekretninu, a nemate vremena da joj posvetite odgovarajuću pažnju i brigu, to možete delegirati HPM-u, koji pruža kompletan paket usluga održavanja nekretretnina (plaćanje računa, čišćenje, sitne popravke, održavanje zelenila i bazena…)
Posjetite našu web stranicu www.hpm.ba, ili dođite u našu agenciju:
HPM Nekretnine/Real Estate
Kolubarska bb (kod malog Binga)
89101 Trebinje
Tel. +387 59 273710
email: [email protected]

 

/sponzorisana objava/

HP, jun 2019.