Mali modni detalji svakako su jedan od najboljih načina na koje možete osvježiti svoj stajling, a oni vam mogu pomoći i da od sasvim obične kombinacije kreirate fantastičnu.

A, kada je riječ o asesoarima, torba je jedan od najdražih i najpopularnijih, a upravo sljedeće tri torbe apsolutni su hit ove sezone.

Efekat krokodilske kože

Stil za koji se čini da je uvijek prisutan, bilo da su u pitanju obuća ili asesoari, ove jesenje sezone jedan je među najpopularnijima, posebno kada su u pitanju torbe. Iako se može činiti pomalo grub, efekat krokodilske kože zapravo svakoj kombinaciji može dodati dozu skupocjenosti i glamura, posebno kada je zastupljen na torbama.

Torba sa efektom krokodilske kože odličan je modni dodatak kada želite da svoj stil podignete na jedan viši nivo, a možete je kombinovati sa klasičnim komadima garderobe i dobiti veoma elegantan stajling mada, u zavisnosti od modela torbe, nećete napraviti propust ni ako je dodate nešto ležernijim komadima garderobe. Boja? Crna i smeđa su klasika, a ove jesenje sezone budite odvažne te birajte zagasite nijanse ljubičaste ili bordo.

Lančana reakcija

Sasvim očekivano, ovo je još jedan model torbe koji nam se vratio na velika vrata ove jesenje sezone, a torbe (bez obzira na oblik) čiji je kaiš u stilu lanca u samom su vrhu popularnosti. Ovdje postoji tako mnogo modela koje možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a koje istovremeno možete nositi u gotovo svim prilikama.

Ono što je još odlično kod ovih torbi jeste da upravo kaiš od lanca podsjeća na nakit te ća baš svaki put privući pažnju. Manja ili veća? Popularne su apsolutno sve veličine, a koje možete birati u zavisnosti od vaših preferencija i dnevnih potreba.

Animal print
Prošle godine i unazad par sezona, leopard print dominirano je u svakodnevnim kombinacijama, bilo da je riječ o komadima garderobe ili asesoarima. Međutim, s početkom ove jesenje sezone u prvi plan je došla druga vrsta printa, a riječ je o dezenu zmijske kože. Zaista, gotovo je nemoguće zaobići ga, a ukoliko “ne pretjerate” (čitajte: ukoliko ga ne nosite od glave do pete) možete dobiti veoma upečatljiv stajling.

Gležnjerice sa dezenom zmijske kože jedan su od trenutno najpopularnijih modela obuće, a ono što je odlično jeste i to da su i torbe u ovom stilu u samom vrhu popularnosti. Ovaj dezen vam se može dopadati ili ne, što je sasvim u redu, ali je činjenica da će i najobičniju kombinaciju transformisati i podići na jedan viši, moderniji nivo, a da ne pričamo o tome kako će vaš stajling biti upečatljiv.

 

 

 

 

 

 

Izvor: minimagazin.info