Bez obzira na to volite li ih ili mrzite, neonske boje su jedan od modnih trendova koji će se, bar kada je riječ o ovoj godini, zadržati na modnim pistama.

Veoma svijetle boje dominirale su revijama za proljeće 2019. godine, a dizajneri poput Prabala Gurunga, Brandona Maxwella i Virgila Abloha iz Off-Whitea šalju neonski stil na modne piste. Zastupljen je cijeli spektar boja, no neonska ružičasta i fluorescentna zelena boja su ipak najviše zastupljene.

Naravno, ovaj trend nije promakao ni slavnima poput Blake Lively, Gigi Hadid i Jennifer Lopez pa su rado nosile odjevne kombinacije u ovim bojama.

Neonski stil je samo za one dovoljno hrabre, pogotovo kada je riječ o cijelom outfitu, tj. ako se odlučite nositi dugu haljinu u neonskim bojama ili pak odijelo.

Iako zvuči pomalo neobično, pogotovo onima koji su navikli na klasično krojena odijela i u neutralnim bojama, odijelo u neonskoj ružičastoj boji naprimjer savršeno se kombinira s tenisicama.

Za one koji još uvijek nisu spremni da nose odjeću u neonskim bojama predlažemo da se odluče za modne dodatke poput torbica, cipela ili šminke, jer su neke kozmetičke marke već izbacile šminku u neonskim bojama, poput karmina, olovaka za oči te lakova za nokte.

Kako god bilo granica za neon ne postoji.
Izvor: klix.ba