Kosa stilizovana u talase i minimalistička šminka lepo su zaokružili ovaj senzacionalni stajling 31-godišnje glumice koju modni kritičari obožavaju.

Glumica Blejk Lajvli, supruga Rajana Rejnoldsa, jedna je od najbolje obučenih glumica u Holivudu, a to je ponovo dokazala i u modnoj prestonici, Parizu.

Lepa mama dve devojčice Džejms Ajnes, ovih dana ima pune ruke posla oko svog novog filma „A Simple Favor“, a nakon niza sjajnih izdanja u efektnim odelima, atraktivna plavuša pokazala je svoju ženstvenu stranu.

Blejk je s puno stila iskombinovala svilenu košulju suknju A-kroja ukrašenu zanimljivim printom s trendi čizmicama na vezivanje koje bi svaka devojka koja prati modu poželela da ima u svojoj garderobi. Stajling je začinila sa torbicom svetlozelenih tonova s potpisom Diora i ležerno vezanom maramom zlatnih tonova.

U filmu „A Simple Favor“ („Slatka mala tajna“) koji se temelji na hit knjizi mlade autorke Darsi Bel, partnerka joj je Ana Kendrik.

Blejk je već šest godina u skladnom braku s glumcem Rajanom Rejnoldsom i važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

„Ne dopuštamo poslovnim obavezama i snimanjima da se preklapaju. To znači, kada jedan od nas snima film, onaj drugi ne radi, i obrnuto“, izjavila je jednom prilikom tajnu njihovog srećnog braka ova 31-godišnja plavuša.

 

Izvor: Stil.kurir.rs