ХП жена: Како да постанете фатална заводница

ХП жена: Како да постанете фатална заводница

Без обзира на то да ли на уму имате једну особу, или бисте да „ловите“ на велико, постоје ствари које ће вам повећати шансу да се свидите супротном полу. А ово су, према мишљењу Џејмса Приса, неке од њих.

* Гледајте у очи – Нема гледања у под или страну, нека вам се поглед усмери право у очи друге особе. Овај чин указује на самопоуздање, а самоувереност је секси. Исти ефекат постићи ћете ако станете усправно.

* Осмех – Најбржи начин да се допаднете неком је да му се осмехнете. Људи воле да буду окружени насмејаним, позитивним особама и оцењују их као привлачније од мргуда.

* Причајте са свима – Ћаскајте са што више људи које сретнете, питајте их шта раде или мисле о нечему. Истраживања показују да кад причамо о себи, у мозгу се активира исти центар за задовољство повезан са храном и новцем. Зато, научите да слушате и покажите вашим саговорницима да вам је стало јер ће на тај начин бити привучени.

* Будите своји – Не „преписујте“ покрете, облачење или комуникацију од неког другог. Да бисте се свидели другима, прво се морате свидети себи, што значи да треба да се трудите да будете што бољи, али и да прихватите грешке.

* Будите опуштени – Не брините шта ће други мислити о вама и не оптерећујте се обавезама које вас чекају. Што сте опуштенији, други ће желети да са вама проведу више времена.

* Ставите кармин – Једна од првих ствари које мушкарци примете на жени су усне, па увек наносите кармин. Најбоља опција је црвени јер подсвесно асоцира на прилив крви у усне у стању сексуалног узбуђења.

 

Извор: Вечерње новости