Свестраност ових комбинација, биће сигуран одговор на сваку вашу одјевну дилему, независно од обавеза које испуњавају ваш дан.

Оне уједно могу бити и пословна униформа, лежеран оутфит за пиће након посла, а уз минималну проемну шминке, из дневне, претварају се у вечерњу комбинацју примјерену романтичној вечери или клупској атмосфери.

Једноставно одјело

Када је ријеч о пословним ситуацијама, једнсотавно одјело у неутралним бојама увијек је добар избор. Било да бирате класично црно одјело строгог кроја или преферирате она лежернија и од лаганијих материјала, одјело ће се подједнако добро слагати са обичном мајицом, кошуљом или ролком, али и са патикама, као и наравно ципелама на пету или чизмама.

За вечерњу варијанту, трансформацију ћете постићи подврнутим рукавима сакоа, косом подигнутом у пунђу или високи мессy реп и кармином у омиљеној, јаркој боји

 

 

 Фармерке и бијела кошуља

Ова два комада, комбинована заједно, дају пример лежерне униформе за сваки дан. У оним данима испуњеним пословним обавезама, бирајте тамниује нијансе јеанса и белу кошуљу од неког финијег материјала или елегантинијег кроја, који ове сезоне можете пронаћи у виду популарног модела са машном око врата.

 

Цигарет панталоне и тренч

Много је разлога за дугу модну историју ношења ове шик, али и на неки начин лежерне комбинације. Она је истовремено практична, леегнатна и удобна, а спој тренча и панталона цигарерт кроја подсјећа нас на јединствнен стил Парижанки.

 

Хаљина за све прилике

Када вам је дан испуњен најразличитијим обавезама и договорима који започињу рано ујутро и настављају се све до касних вечерњих сати, хаљина класичног кроја у ненаметљивој боји или узорку побринут ће се да цијели дан изгледате једнако добро.

Ако овакав комад још увијек немате у својој гардероби, инвестирајте у wрап хаљину, која је практично деценијама најбољи пријатељ многим женама.

То је тако из простог разлога јер вам је код овог комада довољно само да узмете, капут, ципеле и торбицу и спремни сте, нема много размишљања.

 

Блејзер на све

Небитно комбинујете ли га са фармеркама или пенцил сукњом, одговарајућим јеансом или слип хаљином, блејзер је један од оних ријетких комада који ће се врло вјероватно слагати буквално са сваким одјевним предметом кога се латите. Због чега не чуди да се често подпада у друштво муст хаве модела, које би свака жена требала имати у орману.

Ове сезоне посебно се истиче блејзер од плиша, који свако комбинацију фатастично надограђује.

 

Извор: Независне новине