Још данас можете послати ваше податке за учешће у наградној игри…

Као што је био обичај и у протеклом периоду, настављамо са праксом награђивања вјерних читалаца. Овај пут играјте са нама и освојите плодове херцеговачког поднебља, оргиналне прерађевине од смокава Еколошког газдинства „Влачић“ из Требиња…

У сарадњи са овим газдинством интернет портал Херцеговина Промо награђује три (3) срећна добитника  пакетима производа који су припремљени традиционалном рецептуром од плодова краљице свих воћки, њеног величанства – смокве.

Vlacic 01

ПРАВИЛА НАГРАДНЕ ИГРЕ:

За учешће у наградној игри потребно је да сте фан наше званичне Фејсбук странице (https://www.facebook.com/HercegovinaPromo), тачније да сте већ једном кликнули дугме Like на нашем fan page-у, те да „like“-ујете и „share“-ујете овај пост о наградној игри. Када сте испунили ове предуслове, потребно је да пошаљете ваше податке (име, презиме, адресу и контакт број телефона) у наш Facebook inbox (пошаљете поруку) или нам се јавите путем е-маила: [email protected]

 

Ваше податке можете слати у периоду од 13. до 27. августа 2016. године. Три најсрећнија учесника који су испунили поменуте услове за учешће у наградној игри наградићемо производина Еколошког газдинства „Влачић“, које ће добитници моћи преузети у просторијама ХП медија групе, у улици Краља Петра И Ослободиоца 55 у Требињу.

Срећне добитнике ћемо извући 28. августа  2016. године у просторијама ХП медиjа групe Требиње, те њихова имена објавити истог дана на нашем порталу и нашој Facebook страници.

Са једног Facebook профила или е-маила можете послати податке само једном у току трајања наградне игре.

Много среће свим учесницима жели портал Херцеговина Промо и ХП медиа групa доо Требиње.

* * * * *

vlacic logoЕколошко газдинство ВЛАЧИЋ из Требиња бави се производњом еколошки чистих херцеговачких прерађевина од смокава.
Невјероватно је колико је овај производ издашан и колико богато може да се комбинује у виду љековитих приправака и додатака исхрани.
У еколошком газдинству „Влачић“ постали су прави експерти за изузетно тражене производе од смокава:
-СВЈЕЖЕ СМОКВЕ
-СУВЕ СМОКВЕ
-ЏЕМ И ПЕКМЕЗ ОД СМОКАВА
-ЧАЈ ОД СМОКВИНОГ ЛИСТА
-БРАШНО ОД СМОКВИНОГ ЛИСТА
-СЛАТКО ОД СМОКАВА
-РАКИЈЕ И ЛИКЕРИ /СМОКОВАЧА/
-САДНИЦЕ СМОКАВА

Сви производи Еколошког газдинства „Влачић“ су 100% природни, без вјештачких додатака и арома. Изузетно су хранљиви и здрави и поред тога – одличног су укуса.

Vlacic 02
Контакти:
Телефон: 065 482 689
Е-маил: [email protected]
Адреса: Мокри долови 299, 89101 Требиње

Save

Save

Save

Save