Данас је у сарајевском хотелу Европа отворена конференција ЛИНК 2016, прва конференција на тему дигиталног пословања и маркетинга, која окупља водећа имена из области дигиталног маркетинга из БиХ, Хрватске, Македоније, Словеније, Србије, Њемачке и Велике Британије.

 
Дводневну конференцију Линк 2016. организује издавачка кућа Ослобођење, уз сарадњу бројних маркетиншких и медијских кућа.

Дигитални маркетинг, као основна тема скупа, је предуслов за успјех и пословање предузећа на савременим тржиштима, те се оглашивачи морају прилагођавати тим новим трендовима и учинити своју понуду прикладном за пласман кроз дигиталне канале оглашавања, истакнуто је између осталог на скупу.

Иначе, први дан конференције Линк 2016. био је посвећен такозваном Контент маркетингу (Content marketing), процесу креирања и дијељења садржаја у сврху привлачења посјетиnaca на веб, њиховог претварања у купце и промоцију бренда, док ће се предавачи други дан конференције посветити теми дигиталног маркетинга у веб трговини. Предавачи и панелисти су запослени у агенцијама и компанијама које се баве дигиталним маркетингом и који свакодневно у раду користе најновије дигиталне алате и тактике за постизање што бољих резултата, те је конференција прилика да се покажу најновији успјешни примјери из праксе.

Представници ХП медиа групе доо Требиње, која је лидер у области маркетинга у Источној Херцеговини, узели су учешће у овој дводневној конференцији што ће резултирати приликом да најновије трендове из ове области размјене са својим клијентима и примјене у свакодневном пословању.

ХП, новембар 2016.  /  Фото: Ослобођење

Save