Posljednja etapa na putovanju najljepših djevojaka Hercegovine po budvanskoj rivijeri bio je luksuzni hotel Moskva, smješten u samom centru grada Budve.

Ljepota i elegancija naših Hercegovki, stopljena sa luksuzom i prefinjenošću ovog hotelskog zdanja, te uokvirena u objektiv našeg Srđana Stanića donosi vam novu foto-priču iz ciklusa predstavljanja finalistkinja HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE.

Hotel Moskva je moderan i lukuzan objekat, izgrađen u neoklasičnom stilu koji se nalazi na Crnogorskom primorju, u Budvi na 120 metara od centra i gradske plaže. Objekat je izgrađen od najkvalitetnijih materijala na tržistu i svojom arhitekturom i sadržajima, potpuno je prilagođen turističkoj namjeni.

Bazen hotela „Moskva“

Jedinstveni enterijer, usklađen sa svjetskim standardima učiniće da svaki provedeni trenutak u hotelu bude jedinstven i nezaboravan.

Gordana MArkov /Trebinje/

Hotel Moskva nudi sigurnost i komfor te ko nas jednom poseti ostaje naš gost zauvek. U ekskluzivnom, relaksirajucem i toplom ambijentu naše predano osoblje i kvalitet usluge će Vam pružiti nezaboravno iskustvo.

 

Za naše goste, pružićemo jedinstven familijaran odmor, pronaći najlepše destinacije za Vas, sportske aktivnosti i organizovati jedinstvene trenutke.

Aleksandra Vulić /Trebinje/
Kristina Karišik /Nevesinje/

Za um i telo počnite Vaš odmor u našem Wellnes i Spa centru, a nakon toga dopustite da naš kulinarski tim pripremi pravu gastronomsku priču, specijalno za Vas.

Dragana Poldruhi /Gacko/
Ana Popović /Trebinje/

Anja Milošević /Trebinje/
Marija Vuković /Ljubinje/

ZLATNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE JE GRAD TREBINJE, A MANIFESTACIJU SU POMOGLI HOTEL BELLEVUE Trebinje – Partner manifestacije, NIKŠIĆKO PIVO, AUTO ŠESTOVAC Bileća, AVON Kozmetika BiH, OPTIKA OPTOTIM, PODRUMI VUKOJE 1982, TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJA, FRIEND TRAVEL Trebinje.

SVOJ DOPRINOS DA HP IZBOR ZA MISS BUDE DO SADA NAJBOLJE ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA OVOG TIPA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI DALI SU I HOTEL MOSKVA Budva, HOTEL TRE CANNE Budva, Restoran BLACK IRIS Budva, POKLON DUĆAN Trebinje, TQ NET Trebinje, VJENČANICE „WHITE ROSE“ Trebinje, COLOR STUDIO Trebinje, IMAGE MASTER Trebinje, SEGMENT d.o.o. Trebinje, CREM CAFFE Čapljina, OBUĆA RID Trebinje, ALEKSIĆ KOMERC Bileća, Restoran DRIJEN Ivanica …

ZA NAJBOLJI IZGLED DJEVOJAKA U FINALNOJ NOĆI POBRINUĆE SE EKSPERTI FRIZERSKE AKADEMIJE FAIPA, A NAJNOVIJE TRENDOVE MODE DJEVOJKE ĆE PREZENTOVATI U KOLEKCIJAMA BUTIKA „STILL“ , UZ PREZENTACIJU PROJEKTA RADI HP MEDIA GROUP d.o.o.

Dragana Poldruhi /Gacko/
Kristina Karišik /Nevesinje/

Anja Milošević /Trebinje/ i Dragana TEšević /Gacko/

Ne propustite priliku i sutra da se družite sa nama na stranicama portala HERCEGOVINA PROMO jer vam donosimo nove foto priče, ali se selimo u Hercegovinu jer nam se bliži finale Izbora koje je planirano za petak 2. jun u trebinjskom hotelu „Bellevue“.

.

Sve informacije i foto reportaže HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE pronađite na linku OVDJE.

Hercegovina Promo, maj 2017.