Kao što smo juče najavili, nastavljamo sa foto-pričama u kojima su u glavnim ulogama najljepše djevojke Hercegovine, učesnice finala HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE koji organizuju HP MEDIA GROUP, Frizerska akademija FAIPA i Butik STILL iz Trebinja.

Deset od ukupno 12 djevojaka koje će 2. juna u trebinjskom hotelu „Bellevue“ učestvovati na finalnom izboru najljepše Hercegovke za 2017. godinu protekli vikend provelo je u biseru južnog Jadrana, Budvi.

„Miss selfie“ Tre Canne

Danas vam donosimo foto-priču iz SPA & Wellness centra budvanskog hotela „TRE CANNE“, koji važi za jednu od omiljenih hedonističkih baza posjetilaca ovog grada jer je smješten na 15. spratu luksuznog hotela smještenog na samom budvanskom šetalištu. Prijatne i opuštajuće trenutke koje su djevojke provele u Tre Canne pogledajte na fotografijama koje je zabilježio naš Srđan Stanić.

U srcu Budve, na samo 50 metara od predivne pješčane plaže i 200 metara od Starog grada i luksuzne marine, pronaćićete zavodljivi raj- Hotel Tre Canne.

Predivan pogled iz svih naših prostranih i modernih apartmana, panoramskog SPA centra na 15. spratu i restorana na krovu hotela, garantuju nezaboravan odmor tokom cijele godine.

Kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obilježje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača.

Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi – jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule.

Modro plavo staklo i bjelina kamena koja dominira hotelom se u potpunosti stapaju sa mediteranskim ambijentom, pješčanom plažom i plavetnilom mora.

Ana Popović i Aleksandra Vulić /Trebinje/

Tre Canne svojom grandioznošću prosto privlače goste da zavire unutar i osjete dašak luksuza i potpunog ugođaja za sva čula, jer kada se otvore vrata Tre Canne možete se prepustiti samo uživanju i prvoklasnoj usluzi našeg osoblja.

Anja Milošević /Trebinje/

Tre Canne su simbol stila i predstavljaju potpuno novi koncept življenja u rangu 5 zvjezdica, sa svojim posebnim i inovativnim sadržajima i naravno standardom usluge.

 

Dragana Poldruhi /Gacko/

ZLATNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE JE GRAD TREBINJE, A MANIFESTACIJU SU POMOGLI HOTEL BELLEVUE Trebinje – Partner manifestacije, NIKŠIĆKO PIVO, AUTO ŠESTOVAC Bileća, AVON Kozmetika BiH, OPTIKA OPTOTIM, PODRUMI VUKOJE 1982, TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJA, FRIEND TRAVEL Trebinje.

Gordana Markov /Trebinje/

SVOJ DOPRINOS DA HP IZBOR ZA MISS BUDE DO SADA NAJBOLJE ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA OVOG TIPA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI DALI SU I HOTEL MOSKVA Budva, HOTEL TRE CANNE Budva, Restoran BLACK IRIS Budva, POKLON DUĆAN Trebinje, TQ NET Trebinje, VJENČANICE „WHITE ROSE“ Trebinje, COLOR STUDIO Trebinje, IMAGE MASTER Trebinje, SEGMENT d.o.o. Trebinje, CREM CAFFE Čapljina, OBUĆA RID Trebinje, ALEKSIĆ KOMERC Bileća, Restoran DRIJEN Ivanica …

ZA NAJBOLJI IZGLED DJEVOJAKA U FINALNOJ NOĆI POBRINUĆE SE EKSPERTI FRIZERSKE AKADEMIJE FAIPA, A NAJNOVIJE TRENDOVE MODE DJEVOJKE ĆE PREZENTOVATI U KOLEKCIJAMA BUTIKA „STILL“ i VEJNČANICAMA „WHITE ROSE“.

ORGANIZACIJU I MEDIJSKU PREZENTACIJU MANIFESTACIJE RADI HP MEDIA GROUP d.o.o. Trebinje.

Ne propustite priliku i sutra da se družite sa nama na stranicama portala HERCEGOVINA PROMO jer donosimo novu foto reportažu napravljenu u budvanskom Starom gradu.

Luksuzno zdanje hotela TRE CANNE Budva

Sve informacije i foto reportaže HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE pronađite na linku OVDJE.

 

HP, maj 2017.

Facebook komentari

komentar