Drugog juna u svečanoj sali hotela Bellevue u Trebinju održaće se finale HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE, koji organizuju HP media group, FAIPA frizerska akademija i butik Stil.

GENERALNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE

U novoj reportaži predstavljamo hotel domaćin koji je i partner manifestacije. Na fotografijama Srđana Stanića nalazi se finalistkinja izbora Anja Vuković, koja je bila opravdano odsutna dok je karavan HP IZBORA ZA MISS boravio na crnogorskom primorju.

Na izlazu iz Trebinja, na drugom kilometru putnog pravca koji vodi prema Beogradu, nalazi se hotel „Bellevue“.
Hotel je građen po najvišim evropskim standardima, a svojim izgledom se uklapa u kompletan ambijent gradnje u ovom hercegovačkom gradu.
Hotel je opremljen sa novim panorama liftom za 13 osoba, a u toku je i izgradnja ekskluzivnog restorana na krovu hotela sa koga se prostire prelijepi pogled na Trebinje. U sklopu hotela nalazi se staklena konfernecijska sala sa projektorom, a hotel posjeduje i sopstvenu zatvorenu garažu za automobile.
 
Svečani salon ima 400 mjesta. Dizajneri su enterijer u salonu opremili modernom opremom i namještajem koji je prilagođen raznim namjenama – od organizacija svečanosti (svadbena slavlja, obilježavanje godišnjica, maturske večeri i dr.) do naučnih skupova i prezentacija.

GENERALNI SPONZOR MANIFESTACIJE JE KOMPANIJA „SWISSLION“, ZLATNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE JE GRAD TREBINJE, A MANIFESTACIJU SU POMOGLI HOTEL BELLEVUE Trebinje – Partner manifestacije, NIKŠIĆKO PIVO, AUTO ŠESTOVAC Bileća, AVON Kozmetika BiH, OPTIKA OPTOTIM, PODRUMI VUKOJE 1982, TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJA, FRIEND TRAVEL Trebinje.

SVOJ DOPRINOS DA HP IZBOR ZA MISS BUDE DO SADA NAJBOLJE ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA OVOG TIPA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI DALI SU I HOTEL MOSKVA Budva, HOTEL TRE CANNE Budva, Restoran BLACK IRIS Budva, POKLON DUĆAN Trebinje, TQ NET Trebinje, VJENČANICE „WHITE ROSE“ Trebinje, COLOR STUDIO Trebinje, IMAGE MASTER Trebinje, SEGMENT d.o.o. Trebinje, CREM CAFFE Čapljina, OBUĆA RID Trebinje, ALEKSIĆ KOMERC Bileća, Restoran DRIJEN Ivanica …

ZA NAJBOLJI IZGLED DJEVOJAKA U FINALNOJ NOĆI POBRINUĆE SE EKSPERTI FRIZERSKE AKADEMIJE FAIPA, A NAJNOVIJE TRENDOVE MODE DJEVOJKE ĆE PREZENTOVATI U KOLEKCIJAMA BUTIKA „STILL“ , UZ MEDIJSKU PREZENTACIJU PROJEKTA KOJU RADI HP MEDIA GROUP d.o.o.
Ne propustite priliku i sutra da se družite sa nama na stranicama portala HERCEGOVINA PROMO jer vam donosimo nove foto priče.

Sve informacije i foto reportaže HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE pronađite na linku OVDJE.

 

Foto: Srđan Stanić

Hercegovina Promo, maj 2017.