Proteklih sedmica Frizerska akademija FAIPA posvećeno se brinula za najbolji izgled finalistkinja takmičenja HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE.

Frizerska akademija FAIPA, uz butik Stil i HP media group je organizator centralnog ovogodišnjeg izbora za njaljepšu djevojku istočne Hercegovine koji će se u petak 2. juna održati u trebinjskom hotelu „Bellevue“.

Misija Akademije je usavršavanje stručnog kadra, te postavljanje standarda u obrazovanju mladih frizera u Trebinju i regionu. Vlasnici su Trebinje izabrali kao lokaciju koja nudi mogućnost bržeg i dostupnijeg obrazovnog centra velikom broju zainteresovanih sa područja cijele Hercegovine.

Edukacioni program će Vas motivisati i inspirisati, obrazovati i pružiti znanje koje Vam je potrebno za Vaš profesionalni uspjeh. Vašim radom stičete najbolje praktično iskustvo za vašu profesionalnu karijeru.

Pored osnovnih frizerskih oblasti – šišanje (muško i žensko), kolorisanje, stajling, izrada svečanih frizura, njega kose… uključićemo Vas u posebne segmente kao što je vođenje salona, nadogradnja kose, komunikacija i konsultacija kao i kreativne tehnike kroz koje dolaze do izražaja vaš talenat i kreativnost kao modernog frizera današnjice.

Kroz proces edukacije vodiće Vas stručni tim profesionalnalnih frizera koji ce Vam pružiti znanje na svakom nivou, znanje koje vam dozvoljava da u potpunosti izrazite vas talenat.

Obrazovni sistem će raditi na konceptu osnovnog kursa u trajanju od 9 mjeseci, koji ima za cilj da sve polaznike osposobi za samostalan rad nakon završetka akademije, dok namjenski kursevi, omogućavaju već formiranim frizerima da dopune i unaprijede svoje postojeće znanje.

Akademija se nalazi u stambeno-poslovnom kompleksu „Luč“ u centru Trebinja.
Kontakt: +387(0)65 166 995 i +387(0)65 367 374, e:mail: [email protected], facebook stranica FAIPA.

GENERALNI SPONZOR MANIFESTACIJE JE KOMPANIJA „SWISSLION“, ZLATNI SPONZOR HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE JE GRAD TREBINJE, A MANIFESTACIJU SU POMOGLI HOTEL BELLEVUE Trebinje – Partner manifestacije, TQ NET Trebinje, Cvjećara KAKTUS, NIKŠIĆKO PIVO, AUTO ŠESTOVAC Bileća, AVON Kozmetika BiH, OPTIKA OPTOTIM, PODRUMI VUKOJE 1982, TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJA, FRIEND TRAVEL Trebinje.

SVOJ DOPRINOS DA HP IZBOR ZA MISS BUDE DO SADA NAJBOLJE ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA OVOG TIPA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI DALI SU I HOTEL MOSKVA Budva, HOTEL TRE CANNE Budva, Restoran BLACK IRIS Budva, POKLON DUĆAN Trebinje, VJENČANICE „WHITE ROSE“ Trebinje, COLOR STUDIO Trebinje, IMAGE MASTER Trebinje, SEGMENT d.o.o. Trebinje, CREM CAFFE Čapljina, OBUĆA RID Trebinje, ALEKSIĆ KOMERC Bileća, Restoran DRIJEN Ivanica …

ZA NAJBOLJI IZGLED DJEVOJAKA U FINALNOJ NOĆI POBRINUĆE SE EKSPERTI FRIZERSKE AKADEMIJE FAIPA, A NAJNOVIJE TRENDOVE MODE DJEVOJKE ĆE PREZENTOVATI U KOLEKCIJAMA BUTIKA „STILL“ , UZ MEDIJSKU PREZENTACIJU PROJEKTA KOJU RADI HP MEDIA GROUP d.o.o.
Ne propustite priliku i sutra da se družite sa nama na stranicama portala HERCEGOVINA PROMO jer vam donosimo nove foto priče.

Sve informacije i foto reportaže HP IZBORA ZA MISS HERCEGOVINE pronađite na linku OVDJE.

 

Foto: Srđan Stanić

Hercegovina Promo, maj 2017.