Kada kažemo ljeto, kroz glavu nam većinom prolaze šortsevi za kupanje i papuče, ali ne vrti se sve oko plaže i plažnih barova.

Ljeto je savršeno godišnje doba da izgledate sjajno i elegantno. Toplo i sunčano vrijeme dozvoljava vam da se poigrate za različitim odevnim kombinacijama i da eksperimetnišete sa vašim izgledom.

Šortsevi i pantalone, majice i košulje, patike i cipele, ljeti je sve dozovljeno. Mi vam predstavljamo top 5 trendova uz pomoć kojih ćete izgledati stilski i privući dosta ženskih pogleda.

1. Plavo na Plavo

Plava je boja mora, a mi vam savetujemo da to bude i vaša boja ovog ljeta. Plava je definitivni modni hit ove sezone i to vam pruža savršenu priliku da ovu boju uklopite u letnju atmosferu.

Mi vam savetujemo da probate trend „plavo na plavo“. Plavi šorts i plava majica ili košulja biće sjajna letnja kombinacija. Trudite se da izbjegavate iste nijanse plave boje, jer to bi ipak bilo previše. Preporučujemo vam da uzimate tamnije nijanse plave za donji dio dijela, dok ćete svijetle i jarke plave nijanse oblačiti na gornji dio tijela. Ovaj izgled možete dopuniti sa tamnim naočarima i bijelim ili crnim patikama ili papučama.

2. Teksas

Čini nam se da teksas nikada neće izaći iz mode. Nije važno koje je godišnje doba u pitanju teksas je uvijek odličan izbor. Za ovo ljeto preporučujemo vam da u svoju odjevnu kolekciju ubacite nekoliko teksas šortseva i poneku teksas jaknu. Takođe možete nositi i teksas košulje koje su vrlo poularne i koje će uljepšati vaš stil.

3. Majice sa printom

Print već nekoliko sezona dominira, pa vam savjetujemo da i ovog ljeta nastavite sa sjanim majicama sa printom. Majice sa printom možete ukombinovati u svaku odevnu kombinaciju,  tako da „teksas“ trend i „plavo na plavo“ možete dopuniti i sa nekim lijepim printom. Izbor ovakvih majica je ogroman, pa vas čekaju slatke muke, jer se nećete lako olučiti koja vam se majica više sviđa.

4. Sport

Sportski trend je jedan od popularnijih ove sezone, a za ovu ljetnju sezonu je savršen. Ako želite da se dobro osjećate, šta je bolje od udobnih sportskih patika, laganih šortseva i korisnih kačketa. Ovaj trend tj. stil je sjajan za plažu, ali i za svakodnevne ljetnje aktivnosti. U sportskoj odjeći ćete uvijek biti opušteni.

5. Safari jakne (Jurassic jake)

I najnovije holivudsko ostvarenje „Jurassic world“ dokazao je da su safari jakne postale nevjerovatno popularne. Ako nas ovo ljeto iznenadi sa kipnim i hladnim vremenom, savjetujemo da probate safari trend. Ove jakne takođe možete uklapati sa svim ostalim trendovima i stilovima. Eksperimetišite i uživajte, ljeto služi za to!

 

Izvor: muskimagazin.rs