Jesen je vreme kada definitivno svako od nas može da pokaže najviše što može i najviše što ume kada je moda u pitanju. Odlični dani za perfektne odevne kombinacije, koje su kako praktične, tako i veoma trendi. S obzirom na to da nam jesen dolazi, i to veoma brzo, a s njom i hladniji dani, biće nam potrebne slojevite kombinacije, a evo uz koje od njih možeš da izgledaš atraktivno i u trendu.

Spoj sportskog i elegantnog već dugo je jedan od najlepših, kada se radi o nespojivim odevnim komadima. Sve što će ti biti potrebno ove jeseni da privučeš pažnju jeste da uz farmerke i patike, možda čizme, obučeš običnu majicu, duks sa kapom, te da preko svega toga iskombinuješ neki elegantniji mantil ili kaput.

jesenje odevne kombinacije 1 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesenAli, kapute treba iskoristiti i za formalne autfite – kako to oni i prvobitno zahtevaju. Uz rolku, ispod koje može da se vidi košulja, imaćeš odličnu odevnu kombinaciju za posao, neki poslovni sastanak, ali i neku drugačiju, formalniju priliku.

jesenje odevne kombinacije 2 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Odličan način da slojevitost ubaciš i u svoj poslovni izgled, jeste da uz košulju i možda kravatu, koje u tom spoju uvek izgledaju strogo i klasično, “razbiješ” jednim ležernijim, tankim prslukom koji može da se koristi i u casual kombinacijama, te da na sve to obučeš i jedan sako, koji čak može da bude i nekog zanimljivijeg dezena. Savršen način da učiniš da i kroz formalne kombinacije pokažeš perfektan stil.jesenje odevne kombinacije 3 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesenUkoliko ne voliš prsluke, onda možeš da se poslužiš klasičnom “forom”, a to je da preko košulje obučeš neki tanji, jednostavni džempper ili možda neki zanimljivog dezena, printa, te da na taj način učiniš svoj autfit interesantnijim.

jesenje odevne kombinacije 4 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesenUmesto džempera, uvek dobar odevni komad jeste kardigan, koji možeš koristi kao jaknu u ovim jesenjim danima, preko majice, košulje, ali odlično ide i sa mantilom preko, nekim kaputom ili sakoom kada imaš sastanke i dan pun poslovnih obaveza koje zahtevaju nešto elegantniji izgled od tebe.

jesenje odevne kombinacije 5 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Jedan od zaista interesantnih trendova jeste nošenje teksas jakne kao deo jednog slojevitog autfita, ali tako da je nosiš ispod jakne, kaputa ili nekog drugog gornjeg dela – taj spoj dve jakne, jedne preko druge, ume da privuče pažnju tvoje okoline, a osim toga pružiće ti dovoljno kofmora i udobnosti u hladnijim danima.jesenje odevne kombinacije 6 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesenKako je jesen tu, jedan od omiljenih odevnih komada već nekoliko poslednjih sezona u muškim garderoberima jesu bomber jakne. One su zaista odličan način da upotpuniš svoje autfite, a osim toga, još bolji način da imaš trendi slojevitu odevnu kombinaciju.

jesenje odevne kombinacije 7 #FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Izvor: wannabemagazine.com