Biti dobro stilizovan, moderan, ne znači pokazati s vremena na vreme dobru kombinaciju na sebi, već imati upravo epitete savremenog i modernog muškarca uvek, u svakom trenutku. Ali, to nije nešto što potiče jedino od garderobe, već od samog stila života koji utiče na celokupni utisak. Ako želiš i sam da dobiješ takve pohvale, da uvek budeš posmtran baš kroz ovakvu prizmu, saznaj koje su to najvažnije navike koje moderni muškarci imaju.Samopuzdanje

Uvek, u svakom momentu, moderan muškarac oseća dovoljnu dozu samopouzdanja u onome šta nosi. Naravno, niko nije savršeno siguran u sebe tokom svakog dana, jednostavno nekada zavisi od situacije, raspoloženja, mnogo faktora, ali i kada je raspoloženje na najnižem nivou, on ipak ima dovoljno samopouzdanja koje drugima pokazuje svojim neverbalnim mkomuniciranjem.

Nosi pravu veličinu

Odnosno, nikada ne uzima neki određeni odevni komad koji mu ne odgovara veličinom, jer to kvari sveopšti utisak. Bitno je da nosiš svoju, pravu veličinu kako bi izgledao privlačno, kao neko ko zna šta radi, pa ako imaš utisak da nešto ne izgleda najbolje na tebi, slobodno se posavetuj sa nekim prijateljem ili nekim iz radnje u kojoj pazariš to što želiš.

stylish muškarci 3 Najvažnije navike #stylish muškaraca

Zna da je “manje više”Svaki moderan, savremen i osvešćen muškarac zna koliko je bitno modno pravilo “manje je više”. On uvek teži da bira jednostavne odevne komade koje dalje kombinuje u sasvim jednostavnu kombinaciju, koja na kraju izgleda savršeno, čime u stvari pokazuje da je zaista manje više.Stavlja kvalitet ispred kvantiteta

Osim parole “manje je više”, moderan muškarac će uvek uložiti novac u neki kvalitetan komad, samo jedan, nego u nekoliko njih koji kvalitetom nisu najbolji. On zna da je bolje da ima samo jedan, veoma kvalitetan sat, kaput, odelo, nego 15 drugih odevnih komada koji koštaju kao ovaj jedan, ali ipak već na prvi pogled izgledaju jeftino i neprivlačno.

Ne “robuju” trendovima

Svako od nas voli u svom garderoberu da ima komade koje pripadaju luksuznim brendovima, koje imaju potpise nekih poznatih dizajnera, ali je razlika u tome što moderan, stylish muškarac ne robuje isključivo tim brendovima i imenima, već najpre kupuju i odlučuju se za ono šta im se dopada, šta im dobro stoji, brz obzira na to koji brend “iza svega” stoji.

stylish muškarci 4 Najvažnije navike #stylish muškaraca

Vode računa o svojoj neziKoliko mu je bitno da izgleda uvek dobro stilizovanu, mnogo više je bitno da koža i kosa budu negovani i sasvim uredni, zbog čega svaki savremeni muškarac dosta vremena poklanja nezi tela, posebno koži lica i brade ukoliko je ima, te uvek održava svoju frizuru savršeno stilizovanom.Vode računa o fizičkom izgledu

Ali ne samo o fizičkom izgledu, te nije jedini razlog fizičke aktivnost to da budu nabildovani ili definisanih mišića, već time brinu i o svom zdravlju, odnosno, vode računa koliko o spoljašnjosti, toliko i o unutrašnjosti, kako bi mogli da u svakom trenutku imaju odličan osećaj u sebi samima.

Svoje navike unapređuju

I svaki savremeni muškarac odlično zna da je ključ svakog uspeha u konstantnom radu i unapređivanju sebe samoga. Kako u stilu, nezi, tako i u svakom drugom smislu, karijere, života, svih navika koje njegov život u stvari čine lepim i zanimljivim.

street style man 1 Najvažnije navike #stylish muškaraca

Izvor: man.wannabemagazine.com