Parfemi definitivno spadaju u omiljene muške aksesoare, ali problem se javlja kod njihovog izbora. Na tržištu danas imamo ogroman broj parfema i svi se oni razlikuju po ceni, kao i po mirisnim notama. Muškarci se često pitaju kako savršen parfem treba da miriše i da li trebamo da se odlučimo za slatke, citrusne, muževne ili osvežavajuće parfeme.

Odlučili smo da to pitanje postavimo ženama, jer smatramo da je najbolja ona vrsta parfema koja se njima svidi. Žene su vrlo pozitivno reagovale na ovo pitanje i bile su vrlo srećne da daju odgovor. Na osnovu odogovra koje su nam žene dale, možemo zaključiti da one najviše vole kada muškarci nose citrusne parfeme.

Žene su rekle da muški parfemi sa citrusnim notama deluju osvežavajuće i da su pogodni za sve prilike i da čine da muškarac bude zaista neodoljiv. Takođe su dodale da muškarci treba da izbegavaju parfeme sa slatkim mirisnim notama, jer oni smanjuju njihovu muževnost  u većini slučajeva.

Još jedna stvar na koju treba da obratite pažnju jeste da ne preterujete sa količinom parfema koju stavljate, jer su žene rekle da ne podnose kada muškarac stavi toliko parfema da miriše na mirisnu jelkicu iz automobila.

Ponekad je najbolje da slušate žene i njihove savete ako želite da ih impresionirate, a ako želite da budete muškarac kojeg će svaka juriti, onda počnite sa pravim odabirom parfema.

 

Izvor: Muskimagazin.rs