Zašto nositi sako samo kao dio odijela? Muškarci sa stilom znaju da je sako vrlo iskoristiv modni artikl koji se može nositi u puno različitih kombinacija, a jedna od njih je i kombinacija s džins pantalonama. Ova kombinacija je moderna, urbana, a istovremeno i profinjena. I ne zaboravimo da je idealna za sva godišnja doba.

Za potpuno opušteni stil sako i džins kombinujte s bijelom majicom i patikama. Patike se u posljednje vrijeme koriste u gotovo svim kombinacijama, a vjerujemo da ne trebamo isticati da koristite samo očuvane i čiste patike jer bi istrošene i prljave uništile sav trud koji bi uložili u slaganje ostalih dijelova kombinacije.

Ukoliko želite biti malo formalniji umjesto patika obujte cipele. Bez obzira koje cipele obukli nećete pogriješiti – mokasinke, derbi… Izbjegavajte jedino čizme, a što se tiče boje kombinujte ih tako da se slažu s bojom sakoa.

Uz sako i džins odlično se može uklopiti i košulja na kockice ili karirana košulja koju možete kombinovati sa crnim patikama. Idealne su košulje u plavim tonovima, ali ukoliko ste hrabriji možete koristiti i jarke boje.

Ukoliko želite kombinovati ležeran i formalan stil obucite košulju, stavite kravatu, džepni rupčić a na noge obujte kožne crne patike ili mokasine. Ova kombinacija može odlično proći i u poslovnim, kao i neformalnim prilikama, a ostavićete utisak pravog muškarca sa stilom.

 

Izvor: kult.com.hr