Zbog svoje neutralne boje, ovaj sako se uklapa sa različitm stvarima i odgovaraće svim muškarcima.

Sakoi su odlični za sve muškarce koji vole da se oblače elegantno, ali koji ne žele da se uvlače u tesna odela. Ne samo što su udobni, topli i elegantni, već su i odevni predmet koji se odlično uklapa sa drugim stvarima. Zbog toga je sako stvar koju svaki muškarac mora imati u svom garedoberu.

Međutim, sakoi dolaze u raznim bojama pa se mnogi pitaju koja je boja najbolja. Mi mislimo da je siva ultimativna boja jer je neutralna i jer se odlično uklapa sa drugim stvarima.

Sivi sako i crna majica/rolka

Crna se odlično slaže uz sivu boju, pa je tako ovaj sako u kombinaciji sa crnim stvarima pun pogodak. Ako obučete crnu majicu ili rolku i preko obučete sivi sako, bićete elegantni i muževni, pa čak i pomalo misteriozni.

Sivi sako  i sive pantalone

Naravno, siva se slaže uz sivu, tako da su sive pantalone uvek dobar izbor. Ako mislite da je ovo previše sive, onda monotoniju možete razbiti tako što ćete obući košulju u drugoj boji  i cipele ili patike koje će se sa njom slagati.

 Sivi sako i crne pantalone

Još jedna nepogrešiva kombinacija koja će vas naterati da dodate malo bele i da dobijete neodoljivi stil.

Sivi sako i teksas farmerke

Teksas je najpopularnij vid pantalona i plava teksas boja će se sjajno uklopiti sa ovim sakoom, a ako ubacite i neku dobru majicu sa printom i moderne patike, bićete spremni za noćnio izlazak ili druženje u kafiću.

 

Izvor: Muški magazin