Kao što sami možete primetiti, modni trendovi se strašno brzo smenjuju i ponekad ni mi sami ne znamo šta je u modi i šta treba da se nosi. Naravno postoje neke stvari koje su uvek IN ali mi sada nećemo govoriti o njima. Muškarci prate modne trendove i trude se da budu moderni i da nose stvari koje su aktuelne, ali postoji jedna stvar na koju retko koji muškarac obraća pažnju. Reč je o BOJAMA.

Boje su prva stvar koju naše oko ugleda i zbog toga je važno da imamo stvari u određenim bojama kako bi mogli da privučemo pažnju. Neke boje su popularne, a neke nisu, mada se to iz godine u godinu menja. Iako postoje boje sa kojima ne možete pogrešiti, ove godine modni stručnjaci kažu da postoji jedna boja koju muškarci moraju da nose ako žele da budu u trendu i da privuku pažnju. Reč je o maslinasto zelenoj koja je sve prisutnija u novim kolekcijama.

Kao što ste mogli da primetite „vojni“ fazon se vraća, a zelena boja je ponovo postala popularna. Maslinasto zelena je najpopularnija nijansa ove godine i modni stručnjaci savetuju da svi muškarci trebaju da imaju barem nekoliko stvari u ovoj boji.

Zbog toga vam savetujemo da kupite jedne pantalone, košulju, majicu i neku jaknu koje će biti ove boje. Ove stvari ćete moći lako da uklapate sa crnom, belom i drugim bojama, a zelena će učiniti da izgledate sveže i moderno. Ova boja se odlično slaže i sa kožnim stvarima, pa ako ste ljubitelj kožnih jakni i cipela, onda vam savetujemo da pronađete pantalone ili majicu u maslinasto zelenoj boji.

 

Izvor: Muški magazin