Trendovi se ne menjaju samo u modnom svetu, niti samo za žene, već se i te kako menjaju kada su izgled i nega muškaraca u pitanju. Međutim, koliko god da se trendovi menjaju, da se smenjuju stari i novi, uvek ima ono šta pripada klasičnom stilu i šta će uvek biti IN, bez obzira na to šta će stručnjaci reći da je trenutno aktuelno ili više nije “u modi”. To se odnosi i na frizure, pa evo onih koje su uvek u trendu i koje uvek možeš da zatražiš za sebe, bez ikakve sumnje u to da li ćeš pogrešiti takvim izborom.

Već nekoliko godina, odnosno sezona, jedna od najpopularnijih frizura za muškarce jeste ona za koju se često u šali kaže da se zove “šala na stranu”, odnosno, takva je da se većina kose prebacuje na jednu, levu ili desnu stranu. Kada je duža kosa u pitanju, onda se ona stilizuje prema postojećem trendu, dok je kraća varijanta ta koja je uvek IN, bez obzira na to šta kažu da je sada popularno. Uz svaki stil, za svaku priliku, za svako životno doba, ova frizura je pravi pogodak.

frizure za muskarce 1 3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Kao i prethodna, ova frizura je hit već sezonama. Ali, kosa koja se sasvim začešljava ka pozadi, bez obzira na to da li je “zalizana” nekim proizvodom ili ne, ona je produkt nekih prethodnih decenija i trendova, pa možemo reći da je pravi klasik među frizurama za muškarce. Uglavnom karakterišu muškarca koji ih nosi kao savremene, čvrstog i nepomerljivog stava, kao pune samopouzdanja i sigurnosti, pa je to ujedno i najbolji pokazatelj zašto je ovakav način stilizovanja kose jedan od onih koji nikada neće nestati.

frizure za muskarce 2 3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

I na kraju, sasvim tradicionalni look koji muškarci obožavaju kao najbolje rešenje onda kada ne znaju šta da kažu svom frizuru, šta to žele i hoće za sebe. Kratka kosa, sasvim kratka sa strane, dok je gornji deo malo duži, taman toliko da daje prostora za različita stilizovanja, uglavnom uvek uglađena, lepo sređena i uredna, pravi je klasik za sve, od 7 do 77 godina.

frizure za muskarce 3 3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Izvor: wannabemagazine.com