Neki od njih jednostavno nisu voljni da sami traže rešenje problema, dok drugi nemaju dovoljno samopouzdanja i uvijek smatraju da će neko drugi sve uraditi bolje.

Osobe rođene u ovim znakovima u svemu se oslanjaju na druge.

Dejvice se najviše oslanjaju na druge od svih horoskopskih znakova. Iako su vrlo kritične, one prilično veruju drugim ljudima i zbog nedovoljnog samopouzdanja svaki svoj posao poveravaju u “sigurne ruke”.

Lav

Iako oni sebe smatraju najsamostalnijima, najsamouverenijima i u svemu naj naj, neće priznati da im je u većini slučajeva potrebna pomoć. Lavovi se osećaju vrlo dominantno i zadatke koje smatraju gubljenjem vremena poveravaju drugima, a taj broj zadataka ponekad zna poprilično narasti.

Rak

Rakovi jednostavno vole ljude i vole kada su deo njihovog života. Njima je u naravi da traže pomoć čak i kada im nije zaista potrebna samo da bi nekoga podstakli da se oseća potrebnim i korisnim. Oni ne smatraju da time iskorišćavaju druge, već da jednostavno sarađuju.

Bik

Sebe smatraju izuzetno nezavisnima, ali Bikovi su jako zavisni od drugih, posebno kada su ti drugi njihovi partneri. Pitaće ih bukvalno o svemu za mišljenje, a ponekad će toliko preterati da ćete pomisliti da su nesposobni, što zapravo nije slučaj.

Izvor: Montenegroclick.me