Ukoliko vam kažu da vas vole, možda bi trebalo da zatražite ovjeru te potvrde u sudu. Njemu su te riječi kao dobar dan i ne znače apsolutno ništa. Ukoliko ga podsjetite da vam je izgovorio riječi koje bi trebalo shvatiti ozbiljno, on će se praviti lud.

Ako se i sjeti da vam je izjavio ljubav, reći će da se samo šalio. Njima treba puno vremena da se vežu, jer iznad svega najviše vole sebe. Ono što je sigurno – sa njima u vezi ne može da vam bude dosadno. Znaju da budu duhoviti, zabavni, avanturisti, zanesenjaci, ali vezivanje i brak im teško idu od ruke. Pogađajte, u pitanju su Blizanci.

Blizance smatraju majstorima flerta i koketiranja. Oni su najuspješniji prosci i udvarači. Nisu otovoreni za veliku i stalnu ljubav. Vole neobaveznu pustolovinu, a manje brak i čvrste veze.

Blizanci su skloni promjeni partnera zbog malog ili nikakvog razloga. Oni ne traže toliko ljubav kao prijateljstvo i intelektualno slaganje i skloni da za svog bračnog partnera izabreru osobu stariju od sebe. Rijetko su spremni i na žrtve za porodicu.

Ako se zaljubite u Blizanca, budite jako pažljivi, jer uvijek prijeti opasnost da će vam slomiti srce. Čak i kada to radi na svoju štetu. Može da pati zbog toga što niste zajedno, da se kida u sebi, ali ne bi to priznao ni pod najvećim mukama. Bilo kako bilo, prije nego što im kažete čarobne riječi – tražite pravnu potvrdu.

Izvor: haber.ba