Iako je za slavu i uspjeh potreban trud ili luda sreća, zvijezde tu takođe mogu umiješati prste.

Strijelac

Ovi avanturisti spremni su za život na rubu baš svakog dana. Oni se često usuđuju da naprave nešto što drugima nikad ne bi palo na pamet, a to im nerijetko donese slavu i obožavatelje.

Jarac

Iako za tmurne Jarčeve nije lako povjerovati da imaju harizmu koja je potrebna za slavu, začudili biste se koliko ljudi njihov način razmišljanja i postupanja smatra fascinantnim, čime vrlo brzo stiču vjerne obožavatelje.

Vodolija

Genijalne Vodolije stiču vojsku obožavatelja svojim nevjerovatnim umom i prvobitnim stepenom nezainteresovanosti kojim ciljano stvaraju kontraefekt kod drugih i navode ih da se zanimaju za njih još više.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe svojom prilagodljivošću i otvorenošću prema novim prilikama postižu ono o čemu drugi sanjaju. Ribe su vrlo samouvjerene te od samih početaka poznate osobe gledaju kao sebi ravne.

Ovan

Ovnovi su veliki borci kojima nije teško mukotrpno se potruditi da ostvare ono što su naumili. Oni ne vjeruju u slučajnosti ili sreću i smatraju da je sve ostvarivo ako se dovoljno pomučite da to realizujete.

Izvor: prva.rs