Miloš Biković i Momčilo Bajagić Bajaga su uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ zajedno otpjevali pesmu „Darija“, napravljenu za film, a u znak zahvalnosti glumici koja pored Bikovića tumači glavnu ulogu u filmu.

„Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima“, rekao je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio i Bajagi rečima: „Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva“.

Biković u filmu „Hotel Beograd“ igra glavnu ulogu – veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju.

Hotel Beograd

Lepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja, čije je kršeno ime Darja. Pored Bikovića i Požarskaje, u filmu glumi i veliki broj domaćih glumaca – Jelisaveta Teodosić, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorovića, i mnogi drugi.

Premijera „Hotela Beograd“ zakazana je za 10. mart u Beogradu, a film će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 12.marta.

Pjesmu „Darja“ poslušajte na linku ispod, a dobru muziku svakodnevno slušajte na talasima Padrino radija, na frekvenciji 90,8 MHz ili putem interneta na www.radiopadrino.com.

 

 

 

Izvor: n1info.com