Jedna od kultnih pjesama Pilota, nastala davne 1987. godine dobila je nakon tridesetak godina života, svoje video izdanje koje Vam ekskluzivno predstavljamo.

Ovo je jedna od pjesama koje su u 2017. godini dobile nove aranžmane i našle se na albumu „Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve“, koji je premijerno predstavljen publici 12. aprila.

„Kada sanjamo“ je pjesma koja je kroz decenije svog postojanja osvojila srca brojne publike i jedna je od najvoljenijih i najizvođenijih pesama Kikija Lesendrića.

Spot za pjesmu nastao je u produkciji „Invenio films“ iz Bijeljine, koju čini grupa mladih autora, a iza kojih je niz uspješnih saradnji sa brojnim balkanskim zvijezdama. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini uz učešće velikog broja statista, a uz svesrdnu podršku marketinškog lanca „Betty“ apoteka.

2017. godina je za Kikija i Pilote, jedna od najznačajnijih jer uz izlazak albuma sa dvadeset najznačajnijih pjesama, te rad na nekoliko spotova, Pilote očekuje sjajna koncertna sezona. Već ovog vikenda nastupaju po prvi puta u Kanadi, ali je kruna koncertne sezone svakako nastup na beogradskom stadionu „Tašmajdan“ 10. juna.

Izvor: rtvbn.com

Facebook komentari

komentar