I ovog ljeta naš portal se trudi da obraduje naše vjerne čitaoce i posjetioce. U saradnji sa Pivarom „Trebjesa“, Nikšićkim pivom i uvoznikom ovog brenda za BiH kompanijom „Aleksić komerc“ iz Bileće portal „Hercegovina Promo“ organizuje nagradnu igru sa izuzetno zanimljivim fondom nagrada.

 

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da ste fan naše facebook stranice (tačnije da ste već jednom kliknuli “Like” na našem fan page-u) i da “like”-ujete i „share“-ujete (podijelite na svojoj vremenskoj liniji) ovaj post o nagradnoj igri, koji ćete pronaći na našem facebook profilu. Kada ste ispunili ove preduslove, potrebno je samo da nam vaše osnovne podatke (IME, PREZIME, MJESTO STANOVANJA I ADRESA STANOVANJA) pošaljete na e-mail [email protected] ili u naš facebook inbox (pošaljete poruku).

Vaše podatke možete slati u do 23. avgusta 2015. godine. Troje najsrećnijih koji su ispunili pomenute uslove za učešće i koje izvučemo u nagradnom izvlačenju po okončanju nagradne igre nagradićemo vrijednim poklonima sponzora.

NIKSICKO osnovna 2

Nagradni fond:

 

1. nagrada:

Suncobran za plažu „Nikšićko pivo“ (prečnika 180 cm) / komplet krigli „Nikšićko pivo“ / 1 majica „Nikšićko pivo“

2. nagrada:

Komplet čaša „Nikšićko pivo“ / Komplet krigli „Nikšićko pivo“ /Komplet 3 majice „Nikšićko pivo“

3. nagrada:

Komplet čaša „Nikšićko pivo“ / Komplet 2 majice „Nikšićko pivo“

 

Imena srećnih dobitnika objavićemo 24. avgusta 2015. godine na našem web portalu i našoj facebook stranici. Sa jednog facebook profila možete poslati odgovore samo jednom u toku trajanja nagradne igre.

 

 

SREĆNO !

 

Hercegovina Promo Tim