Više hiljada ljudi sinoć je na glavnom hercegnovskom trgu pjevalo uz Sašu Matića, koji je otvorio program posvećen Ljubavi na 50. Prazniku mimoze.

Popularni pjevač je kazao da ga za taj grad vežu lijepe uspomene, da mu se uvijek rado vraća i da je dobar koncert onaj na kojem se razmjenjuje pozitivna energija.

„Imam ovdje mnogo prijatelja i osjećam se kao svoj na svome. Tako je i večeras. Često ovdje dolazim, posebno ljeti, zapravo krajem avgusta, početkom septembra, obično, dođem na sedam dana“, rekao je Matić.

On je kazao da je u Herceg Novom i u Crnoj Gori imao dobrih nastupa i lijepih noći.

„Nastup je dobar i noć lijepa kada postoji razmjena pozitivne energije sa publikom. A dobro druženje je uvijek sa prijateljima kojima sam stalno okružen. Ništa ljepše nema od toga kada ste na pozornici, a publika ispred vas pjeva sve vaše pjesme od početka do kraja. To je razlog više da se lijepo osjećate“, objasnio je Matić.

Iako je dugo na medijskoj sceni, kako je kazao, publika, koja voli ono što on radi, mu uvijek daje novi „vjetar u leđa“ i njoj duguje najveću zahvalnost.

Matić je kazao da nove pjesme priprema i da bi album trebalo da bude gotov do jeseni, a u Crnu Goru će, kako je najavio, ponovo na ljeto.

Izvor: radiojadran.com