Danas je u trebinjskoj Gradskoj upravi održana konferencija za medije i predstavljen program dočeka Nove 2020. godine.

Trebinje je od nedavno postalo poznato i po dobro organizovanim dočecima Novih godina.

U 2019. Hercegovce i njihove goste uvela je regionalna zvijezda Dženan Lončarević, a mnogi još prepričavaju dobre utiske sa minulog dočeka.

Kako je danas saopšteno na konferenciji za medije u Gradskoj upravi u Trebinju popularni Hari Mata Hari će nastupiti 31. decembra u ovom gradu i tako uvesti Trebinjce i goste u 2020. godinu. Sam pjevač se danas iz Trebinja obratio medijima i najavio nastup.

Nakon dužeg perioda pjevam u Trebinju, nadam se da ćemo napraviti spektakularan koncert, rekao je Hari Varešanović danas u Trebinju.

“ Nadam se da će publika doći iz susjednih gradova i iz susjednih zemalja, zahvaljujući prije svega prelijepom geografskom položaju Trebinja“, istakao je Varešanović i pozivao sve da dođu u Trebinje i dočekaju Novu 2020. godinu.

 

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić najavio je bogat program za  doček Nove 2020. godine: “ Moramo da organizujemo doček tako da bude još bolji od prethodne godine. Ove godine najavljujemo da 31. decembra Hara Mata Hari gostuje u Trebinju, nadamo se da će veliki broj Trebinjaca prisustovati koncertu, a isto tako pozivam sve one koji razmišljaju gdje će za Novu godinu da dođu u Trebinje, da ćemo se lijepo provesti„.

Direktor Turističke organizacije Grada Trebinja Marko Radić poziva sve da dođu i posjete Trebinje tokom novogodišnjih praznika:

“ Stupili smo u kontakt sa privrednicama iz grada, dio njih je odlučio da nam pomogne i da zajedno sa nama učestvuje u organizaciji novogodišnjeg programa. Trebinje je dokazalo da može da bude konkurentno kada su posjete u tom periodu u pitanju. Ove godine smatram da smo otišli korak dalje, sa jako kvalitetnim izvođačem „, istakao je Radić.

 

HP, oktobar 2019.

 

 

 

 

 

 

 

HP, oktobar 2019.