Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić primio je juče učesnike trebinjskog moto skupa koji su ove godine u Trebinje stigli u rekordnom broju. Prijem je održan u Gradskoj upravi Trebinje.

Ovom prilikom gradonačelnik je pozdravio motoriste i rekao da su dobrodošli i da je Gradska uprava kao pokrovitelj jubilarnu motorijadu izdvojila među manifestacije od prioriteta sada, ali i u budućnosti:

„I ova brojka od 2.000 motora nama je signal za sljedeći period da je potrebno i dodatno razvijati kapacitete. U Trebinju imamo 2.400 registrovanih ležajeva, a sljedeće godine očekujemo da ova brojka izađe na 3.000“, poručio je Ćurić.
Gradonačelnik Ćurić je istakao da među bajkerima postoji jedinstvo i da takav primjer zajedništva treba slijediti:

„Vi treba da budete primjer svima nama – i u politici i svugdje u životu: da se može zajedno i mora zajedno. Jedino tako možemo napraviti rezultat i očekivati napredak – i naš grad i ova država i naš region“, istakao je Ćurić.

Učesnici moto skupa zahvalili su se gradonačelniku Trebinja na prijemu. Oni, kako kažu, su odruševljeni gradom i gostoljubivošću domaćina. Motoristi su iskoristili priliku i da istaknu dobru organizaciju ovogodišnjeg moto skupa, za što je zaslužan Moto klub TNT iz Trebinja.

Bajkeri su se složili da je ovo jedan od većih moto događaja u regionu.

Izvor: Grad Trebinje